reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ale Ci zazdroszcze. [emoji26][emoji26] Ja ze zlosci i na pociesznie kupilam kawalek sernika do kawy jutro. Zjem go bez wyrzutow. A pozniej zaczne diete hehe.
No i bardzo dobrze ! [emoji38] jakos mam przeczucie ze i tak pewnie dolacze do ciebie i tej diety [emoji57]
103 i krzywa wyszła ok:)
No to moze jest i dla mnie nadzieja [emoji23][emoji120] ja miałam 96[emoji18]
Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
No cześć [emoji4] wlasnie mialam pytac na staraczkach czy do nas dołączysz [emoji6] witaj [emoji257]
Hejka :) ja na szybko wpadam bo zaraz do kwiaciarni bo bukiet lecę a potem wiadomo, może popołudniu się odezwę bo coś kiepsko z wolnym czasem ostatnio :)
Trzymaj sie kochana [emoji20]

Cześć dziewczyny [emoji4]
Melduję, że po wczorajszej wizycie u laryngologa z Zuzią wszystko ok. Gardełko pięknie się goi. Jeszcze tydzień ma zostać w domu i 26 listopada wraca do przedszkola [emoji4]
Uciekam zjeść śniadanie, bo zaczyna mnie mdlić [emoji53]

Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Hej :) życzę spokojnej ciąży!
Niestety zakaz owoców jest najgorszą częścią diety niskoglikemicznej, ale pociesz się, że latem już będziesz mogła wszelkie sezonowe jeść :)

@Agatki trzymaj się! ❤️

Ja zaraz jadę do fryzjera i potem jakieś zakupy :) miłego dnia dziewczyny!

Hej :) życzę spokojnej ciąży!
Niestety zakaz owoców jest najgorszą częścią diety niskoglikemicznej, ale pociesz się, że latem już będziesz mogła wszelkie sezonowe jeść :)

@Agatki trzymaj się! [emoji173]️

Ja zaraz jadę do fryzjera i potem jakieś zakupy :) miłego dnia dziewczyny!
No tym się pocieszam że teraz nie ma sezonowych owoców[emoji4] ale jak jest zakaz to wtedy najbardziej się tego właśnie chce[emoji4]

Zobacz załącznik 917228
Hej pewnie że możesz gratulacje . Ja mam dziś 9+0[emoji4]

Zobacz załącznik 917228

Cześć:) gratulacje ciąży:)

reklama
Zobacz załącznik 917228
Witaj na forum, gratulacje :)

Do góry