reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ale Ci zazdroszcze. [emoji26][emoji26] Ja ze zlosci i na pociesznie kupilam kawalek sernika do kawy jutro. Zjem go bez wyrzutow. A pozniej zaczne diete hehe.
Hehehe :D i prawidłowo! Teraz zimą i wiosną ta dieta nie będzie taka straszna kiedy nie ma sezonowych owoców, ale ja latem płakałam jak musiałam odliczać truskawki i czereśnie :p
Ja cc też się boję, ale mimo wszystko wolałabym je mieć. Przynajmniej wiem czego się spodziewać i poprzednio bardzo szybko wróciłam do siebie. Po tygodniu już nosiłam wózek z dzieckiem i czułam się Ok.
To bardzo fajnie! Masz szansę, że drugi raz też będzie się tak szybko goić :)

Ja oczywiście byłam dwukrotnie nacieta, bo wtedy to był standard i nie miałam wyboru a przy pierwszym porodzie pękła mi szyjka, ale na szczęście szybko i dobrze się wszystko zagoiło :)
Chociaż nie zapomnę strachu jak pierwszy raz chciałam sprawdzić w lusterku jak tam wygląda po :D bałam się że zobaczę krajobraz jak po wojnie i bardzo miło się zdziwiłam, że wszystko jest ok ;)

Sushi zjedzone, niedługo idę się wykąpać i spać.

reklama
@Nati88 przy okazji szykować walizki do szpitala na pewno będę pisać o tym ;)

Widzialyscie reklamę z chłopcem który pod choinka znajduje telefon, a potem mama go zawozi do ojca i nie wchodzi z nim.... Reklama sieci komórkowej...
Za każdym razem rycze na niej, i to samo przy reklamie zalando tej co śpiewają cicha noc...
Nie daję rady, strasznie placząca się teraz zrobiłam...

Ja mam to samo przy tej reklamie - za każdym razem łzy napływają mi do oczu

No to przyjdzie mi szukać prywatnego szpitala. Chociaż może mój gin da mi skierowanie. Tylko czy będą się stosowali? Różne opinie o tym słyszałam.
Wiesz co ja jak gadałam ze znajomymi że środowiska medycznego to poprostu mimo zmian w rekomendacji to pacjentka dalej będzie mieć prawo wyboru..

Gratuluje :) widok niesamowity !

Witam wszystkie dziewczyny :)
Gratuluje wszystkim dobrych wyników i udanych wizyt :)
Witam również nowe czerwcowe mamusie :) widzę ze mam koleżankę z Wrocławia ;)
Kochane nadrobiłam wszystkie wpisy :) ostatnio miałam dużo na głowie i ciagle byłam zabiegana :)
Jutro mam badania a we wtorek poglądne moja kruszynkę ;) już nie mogę się doczekać :))))

Tak kochana ja jestem również z Wro, miło również wiedzieć że ktoś również tutaj jest :))

Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
20181117_072849.jpg

Załączniki

• 20181117_072849.jpg
    20181117_072849.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 374
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Hej :) pewnie, że możesz dołączyć :) piękne maleństwo:)

Hejka :) ja na szybko wpadam bo zaraz do kwiaciarni bo bukiet lecę a potem wiadomo, może popołudniu się odezwę bo coś kiepsko z wolnym czasem ostatnio :)

reklama
Zobacz załącznik 917228
Witaj:) gratuluję:) słodka kruszyna :)

Do góry