reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ale Ci zazdroszcze. [emoji26][emoji26] Ja ze zlosci i na pociesznie kupilam kawalek sernika do kawy jutro. Zjem go bez wyrzutow. A pozniej zaczne diete hehe.
Hehehe :D i prawidłowo! Teraz zimą i wiosną ta dieta nie będzie taka straszna kiedy nie ma sezonowych owoców, ale ja latem płakałam jak musiałam odliczać truskawki i czereśnie :p
Ja cc też się boję, ale mimo wszystko wolałabym je mieć. Przynajmniej wiem czego się spodziewać i poprzednio bardzo szybko wróciłam do siebie. Po tygodniu już nosiłam wózek z dzieckiem i czułam się Ok.
To bardzo fajnie! Masz szansę, że drugi raz też będzie się tak szybko goić :)

Ja oczywiście byłam dwukrotnie nacieta, bo wtedy to był standard i nie miałam wyboru a przy pierwszym porodzie pękła mi szyjka, ale na szczęście szybko i dobrze się wszystko zagoiło :)
Chociaż nie zapomnę strachu jak pierwszy raz chciałam sprawdzić w lusterku jak tam wygląda po :D bałam się że zobaczę krajobraz jak po wojnie i bardzo miło się zdziwiłam, że wszystko jest ok ;)

Sushi zjedzone, niedługo idę się wykąpać i spać.

reklama
@Nati88 przy okazji szykować walizki do szpitala na pewno będę pisać o tym ;)

Widzialyscie reklamę z chłopcem który pod choinka znajduje telefon, a potem mama go zawozi do ojca i nie wchodzi z nim.... Reklama sieci komórkowej...
Za każdym razem rycze na niej, i to samo przy reklamie zalando tej co śpiewają cicha noc...
Nie daję rady, strasznie placząca się teraz zrobiłam...

Ja mam to samo przy tej reklamie - za każdym razem łzy napływają mi do oczu

No to przyjdzie mi szukać prywatnego szpitala. Chociaż może mój gin da mi skierowanie. Tylko czy będą się stosowali? Różne opinie o tym słyszałam.
Wiesz co ja jak gadałam ze znajomymi że środowiska medycznego to poprostu mimo zmian w rekomendacji to pacjentka dalej będzie mieć prawo wyboru..

Gratuluje :) widok niesamowity !

Witam wszystkie dziewczyny :)
Gratuluje wszystkim dobrych wyników i udanych wizyt :)
Witam również nowe czerwcowe mamusie :) widzę ze mam koleżankę z Wrocławia ;)
Kochane nadrobiłam wszystkie wpisy :) ostatnio miałam dużo na głowie i ciagle byłam zabiegana :)
Jutro mam badania a we wtorek poglądne moja kruszynkę ;) już nie mogę się doczekać :))))

Tak kochana ja jestem również z Wro, miło również wiedzieć że ktoś również tutaj jest :))

Dzien dobry dziewczyny ja z zapytaniem czy można do Was dołączyć?
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
20181117_072849.jpg

Załączniki

• 20181117_072849.jpg
    20181117_072849.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 367
Czytam Was w miarę na bieżąco ale nie miałam odwagi się ujawnić aby nie zapeszyc. Mam 35 lat syna 10 aniołka z lutego b.r.
A teraz rośnie bąbelek dziś 9t2d. Wczoraj miałam wizytę u gina termin om zgodny z usg na 20.06.[emoji3] Dzidzia ma 2.40 cm serduszko bije 174bmp.[emoji7]
A i glukoza wyszła mi za dużo bo aż 106 [emoji853]zakaz jedzenia słodyczy owoców, soków masakra tych słodyczy to mogę nie jeść ale nie wiem jak sobie poradzę bez owocy[emoji37][emoji37] w tygodniu powtarzam glukozę i zobaczę co wyjdzie. Oto moja kruszynka.[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 917228
Hej :) pewnie, że możesz dołączyć :) piękne maleństwo:)

Hejka :) ja na szybko wpadam bo zaraz do kwiaciarni bo bukiet lecę a potem wiadomo, może popołudniu się odezwę bo coś kiepsko z wolnym czasem ostatnio :)

reklama
Zobacz załącznik 917228
Witaj:) gratuluję:) słodka kruszyna :)

Do góry