reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ech...ludziom nigdy się nie dogodzi w kwestii dzieci. Nie masz dzieci-źle i jeszcze meczą kiedy będzie (co jest dla mnie wielkim nietaktem- są osoby, które świadomie nie chcą mieć dzieci, są takie które mają problem z płodnościa i takie marudzenie otocZenia jest dla nich bardzo przykre). Masz 1 dziecko-to zaraz pytanie "a kiedy drugie". Jak masz 2 dzieci to więksZość uznaje, że to jest najlepsza liczba...3 dzieci- "o matko współczuję wpadki" itd Nigdy nie komentowałam żadnych decyzji dotyczących macierzyństwa znajomych itd Totalnie nie kumam jak niektórym osobom lekko przychodzi komentowanie decyzji innych. Przykre. Obyśmy miały więcej pozytywnych reakcji na nasze ciążę niż negatywnych. Tego Wam życzę. Miłego weekendu (pewnie nie będę zaglądać przez najblizsze dni) :-*
Mi sie wszyscy pytają czy wpadłam i po co mi trzecie [emoji17]

reklama
Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.

Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.
Masz zdjęcie? :)

Hej, hej!
Wracam do Was po krótkiej przerwie. Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie było mnie, bo byłam z Zuzią na wycięciu wszystkich migdałków. Od poniedziałku jesteśmy w domku. Zuzia była bardzo dzielna. Jutro mamy wizytę kontrolną - zobaczymy, co powie lekarz.

U mnie i dzidziulka wszystko w porządku - to znaczy - mam taką nadzieję [emoji4]
Ja czuję się dobrze, mdłości już praktycznie ustąpiły, więc zaczynam jeść [emoji4]

Muszę nadrobić wątek. Mam do przeczytania ponad 1600 postów [emoji33]

Witaj znowu:))) super, ze córa taka dzielna:)))

reklama
Do góry