Super tez czekam na usg przez brzuch, ale jeszcze chwila.Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.
reklama
Ewelina245
Fanka BB :)
PewnieMasz zdjęcie?
Załączniki
Silje1008
Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczem
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła
Oj, ja tak nie miałam z pierwsza ciąża czekałam tylko zeby później urodzić także tutaj to różnie może byc))
ale super
Silje1008
Ja to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś
Wiem, ze to straszne ale jak przeczytałam Twój post to nie mogłam powstrzymać śmiechu))) ależ gafa ogromna))))
Silje1008
Dziwi mnie to bo jednak nie pierwsze takie l4 lekarka wystawia. Oby aie szybko wyjasnilo
Na bank się pomyliła niechcacy. Madeline zadzwoń do przychodni lub rejestracji, może tam to odkręca?
Silje1008
Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.28cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
Pieknie))))
Silje1008
Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.
Ale duży bobasek)))) super Ewela, to znaczy, ze to Twój jest najstarszy na Tym forum i Agatki potem
reklama
Ewelina245
[emoji6] ciekawe, która w kolejce będę do porodu hehe