reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.
Super :) tez czekam na usg przez brzuch, ale jeszcze chwila.

reklama
Pewnie
20181115_141949.jpg

Załączniki

• 20181115_141949.jpg
    20181115_141949.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 237
Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczem ;)
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła :D

Oj, ja tak nie miałam z pierwsza ciąża:) czekałam tylko zeby później urodzić:) także tutaj to różnie może byc:)))

Ja to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku :( mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś

Wiem, ze to straszne ale jak przeczytałam Twój post to nie mogłam powstrzymać śmiechu:)))) ależ gafa ogromna:)))))

Moje maleństwo ma 53.03 mm. Pani gin dałam posłuchać serduszka 156 na min. Widziałam jak macha nóżkami i rączkami. Nie chciała nic sugerować bo to za wcześnie jeszcze ale na jej oko to chłopiec, ale oczywiście mam sie nie sugerować. 22.11 mam prenatalne i może wtedy coś powiedzą. A i myślałam, że bede miała usg przez brzuch ale bylo kiepsko widać, wiec miałam dopochwowe jeszcze.

Ale duży bobasek:))))) super:) Ewela, to znaczy, ze to Twój jest najstarszy na Tym forum i Agatki potem:)

reklama
Do góry