Lu_cy
Fanka BB :)
Wg om 9t0d wg usg 8t5dSuper który tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg om 9t0d wg usg 8t5dSuper który tydzień?
Ooo to tak jak jaWg om 9t0d wg usg 8t5d
Może piłkarz? Albo tancerka?Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.28cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
Na pewno!Jak się uprą, to sobie tak wyliczą, że im wyjdzie już byłaś
Oby tylko zdrowe było niech rośnie dzidziulekMoże piłkarz? Albo tancerka?
Extra!
Tez tak mialam ale jak robie cwiczenia na plecy to pomaga. Sprobuj [emoji4]Dziewczyny czy Was też bolą plecy w odcinku ledzwiowym? Normalnie czuje się jak stara babka czasem.... w okres też tak miałam i coś czuje że krzyżowe mnie nie omina podczas porodu.... tym bardziej ze z córką też miałam
Ja kupowałam takie bardziej kozaki tym razem i spodnie narciarskie, tanie i dobreJa w Lidlu kupiłam ostatnio śniegowce. Bardzo fajne i za gorsze. Ale rozmiarówka ciuchów jest tam nie do ogarnięcia. Wszystko jest mega duże.
Kappahl tak <3, ale tylko dla maluszków, bo te większe rzeczy już nie są takie urocze.
Ja nigdy nie szykuję, niech sobie radzi, no bez przesadyAaa, to ja też zawsze wszystko przygotowuje, choć to pewnie bardziej dla swojego spokoju.
Mam to samo, multum ciuszków dla dzieciaków mąż narzeka, że za dużo ale co ja poradzęJa jak juz pisalam jestem minimalistka ale nie jak chodzi o rzeczy dla mlodego [emoji38] on ma cala szafe w pokoju wypchana po brzegi ciuchami ktore aktualnie sa na niego dobre a w drugim pokoju ponad pol szafy mam zawalone ciuchami takimi na 6-8lat [emoji38]ale zazwyczaj nie kupuję firmowek, jedynie w pepco bo sa fajne ceny (no jakosc czesto nie powala, to fakt), w lidlu, no i używane z olx czy w lumpkach.
W lumpkach mozna dostac takie perelki za tak smieszne ceny ze masakra [emoji6] no i ja tak robilam od początku [emoji6] nie oszukujmy sie ale na początek tych ubranek moze byc calkiem sporo potrzebnych bo takiego malca mozna kilkanascie razy dziennie przebierać [emoji12] bo albo uleje albo pampers przesikany 10raz w ciagu dnia itd [emoji38] wiec kupowanie samych nowych moze rownac sie z niemałą fortuna [emoji38]
Ja mam dla młodszego syna po starszym, liczę , ze będzie dziewczynka, bo dużo słodkich ciuszków zostawiłam po córce, ale dostane tez od brata bratowej dziewczęce za to ja im dam chłopięce bo im się syn urodzi w kwietniuU mnie lidl rządzi. Pepco i h&m nie lubię...po 3 praniach mam szmatki a nie ubrania. Czasami korzystam z olx. Co do lumpka...trzeba trafić na fajny. W Gliwicach taki miałam, tutaj jeszcze jestem trochę zielona w temacie ;-) Dodatkowo mam jeszcze urbanka po siostrzenicu i siostrzenicach...wprawdzie one są sporo starsze od moich dzieci, więc dużo ubranek gdzieś po drodze zostaje rozdanych, ale kurtki, eleganckie koszule itp mają po kuzynach i to w idealnym stanie.
U nas czwarte i juz dziwnie niektórzy na nas patrzyli przy trzecim a teraz to chyba stwierdzą, że patologia hahaha, u męża po jednym ma rodzeństwo wiec jest różnicaPowiem dziś mojej siostrze o maluchu. Jakos dziwnie się czuję...tak jakbym musiała sie jakoś tłumaczyć z tego trzeciego potomka. Siostra jest kochana i na pewno dobrze zareaguje, ale ja mam jakis problem sama ze sobą w tym temacie. Myślę, że mamy "3 i więcej" rozumieją o co mi chodzi ;-)
Każdy powinien decydować o sobie a nie wcinac się innymJa juz mojej powiedzialam zaraz po tescie zadzwonilam [emoji12]
Ale po czesci cie rozumiem, u mnie to drugie dziecko ale ze strony mojej matki i drugiej siostry jeszcze wcześniej, kiedy planowalam ciaze uslyszalam ze powinnam sobie darowac bo jedno dziecko powinno mi wystarczyć, ze po co mi kolejne....
Mmmmm pychotkaLeczo
Jak sobie pomyślałam o płatkach smażonych na tłuszczu to mnie zemdlilo ... :OU mnie dzisiaj placki ziemniaczane taka mam straszna ochotę
Wybacz, wiem, że to nie śmieszne, ale w pierwszej chwili to się roześmiałam, że zrobili z ciebie ciezarną alkoholiczke mam nadzieję, że uda ci się szybko wyjaśnić pomyłkęJa to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś
Na pewno po badaniach wszystko będzie ok, trzymam kciukiMelduję się na szybko bo widziałam że któraś pytała się co u nas. Otóż raczej kiepsko jest, rodzina w żałobie, moje samopoczucie jak wcześniej było lepsze tak znowu wróciły mdłości więc średnio jest. W poniedziałek mam w końcu prenatalne i liczę że chociaz na nich będą dobre wieści
Cudeńko :*Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.28cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
U mnie dzisiaj placki ziemniaczane taka mam straszna ochotę