Vivienne 1
Fanka BB :)
Napewno tak będzie. Wzajemnie kochanaLiczę na taką samą odpowiedź [emoji3526] zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno tak będzie. Wzajemnie kochanaLiczę na taką samą odpowiedź [emoji3526] zdrówka!
Nic nie stoi na przeszkodzie[emoji16][emoji16][emoji6] urodzisz i dawaj następne kochanaCześć dziewczyny [emoji257] witam sie na początku 12tc (11+0)[emoji33] nie wiem jak wam ale mi za szybko ten czas leci, ja bym mogla byc w ciazy cale lata [emoji23]
Nieee, to juz ostatnie [emoji6] potem zamykam fabryke [emoji23]Nic nie stoi na przeszkodzie[emoji16][emoji16][emoji6] urodzisz i dawaj następne kochana
No ja już też napewno kończę produkcje . Nieczynne dożywotnioNieee, to juz ostatnie [emoji6] potem zamykam fabryke [emoji23]
powodzeniaWitam was wszystkie z rana właśnie oczekuje na napój z glukozy a głodna jestem, że szok....
Hej [emoji3] to Cię podziwiam ja jestem niecierpliwa ...mi się stale dłuży. U mnie dopiero 10+4Cześć dziewczyny [emoji257] witam sie na początku 12tc (11+0)[emoji33] nie wiem jak wam ale mi za szybko ten czas leci, ja bym mogla byc w ciazy cale lata [emoji23]