Vivienne 1
Fanka BB :)
O kurczę dobrze że to nic poważnego.Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę dobrze że to nic poważnego.Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
on w szpitalu przyjmuje i tam mam jechacChyba tak, patrzylam na necie i ten twoj lekarz to raczej nie przyjmuje w tym centrum prenatalnym, no nie ? [emoji848]
dobrze że nic poważnego....Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
No to ja mam u innego lekarza, ale w sumie to nawet nazwiska teraz nie pamiętam [emoji12]on w szpitalu przyjmuje i tam mam jechac
ja mam tez 10+1 i tez wstaje w nocy a wczesniej nigdy mi sie nie zdarzylo wiec to mega meczące@Nati dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo.
Mi sie strasznie dluzy a to dopiero 10+1
Denerwujace jest to, ze to dopiero poczatek a ja juz musze biegac do toalety co chwilę :\ w nocy już po dwa razy wstaje
My przy pierwszej ciąży czytaliśmy ci tydzień na jakim etapie jest dziecko, a teraz nawet ja tego nie sprawdzam.Faceci to mają wyczucie... ech... Też mam Hi Mommy, przesłodkie są te wiadomości! [emoji7]
Ja z kolei mężowi zainstalowałam Preglife żeby był z konkretami bardziej na bieżąco i pilnie czyta póki co [emoji16]
Dzisiaj ja ide na 17:20 ale raczej bez usg. Tylko skonsultowac wyniki i umowic sie na prenatalne. Trzymajcie tylko kciuki zeby lekarz mnie do szpitala nie wyslal bo juz mnie tydzień temu straszyłHej dziewczyny kto dziś wizytuje ? Ja mam stresa jak nigdy od rana klocie w podbrzuszu a wizyta jutro