@Kaamilaaa włąsnie lekarz dal znac ze 6-go grudnia mam wizyte na 12 to bedzie 13+1.
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
To chyba przez to ze troche sie na ta ciaze naczekalam to teraz chcialabym moc sie nia dluzej cieszyc a jak na zlosc czas leci strasznie szybko [emoji12]Hej [emoji3] to Cię podziwiam ja jestem niecierpliwa ...mi się stale dłuży. U mnie dopiero 10+4
Ja-ga
Też mi się ciągnie...dopiero 9+2.Hej [emoji3] to Cię podziwiam ja jestem niecierpliwa ...mi się stale dłuży. U mnie dopiero 10+4
6 probowek krwi mi pobrali
Nati88
Hej mamusie[emoji3] u nas dzisiaj leniwy dzień z chłopakami. Wczoraj sie tyle działo że dzisiaj potrzebuje odpocząć . Mąż miał wczoraj wypadek,ktos mu wjechał w tył samochodu. Musialam odebrać auto z wypadku, pozniej meza ze szpitala. I cały dzień z policją i stresem.
Nati88
Jak ja dostanę 22.11 wszystkie skierowania na badania to az strach sie bać ile mi pobiorą[emoji849]Też mi się ciągnie...dopiero 9+2.
6 probowek krwi mi pobrali
Kaamilaaa
No to jeszcze troche czekania przed Tobą [emoji6]@Kaamilaaa włąsnie lekarz dal znac ze 6-go grudnia mam wizyte na 12 to bedzie 13+1.
o kurcze.....cos sie stało mężowi?Hej mamusie[emoji3] u nas dzisiaj leniwy dzień z chłopakami. Wczoraj sie tyle działo że dzisiaj potrzebuje odpocząć . Mąż miał wczoraj wypadek,ktos mu wjechał w tył samochodu. Musialam odebrać auto z wypadku, pozniej meza ze szpitala. I cały dzień z policją i stresem.
noooo.... a Ty masz to badanie u kogos innego nie?No to jeszcze troche czekania przed Tobą [emoji6]
Nati88
Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swojeo kurcze.....cos sie stało mężowi?
reklama
Kaamilaaa
Chyba tak, patrzylam na necie i ten twoj lekarz to raczej nie przyjmuje w tym centrum prenatalnym, no nie ? [emoji848]noooo.... a Ty masz to badanie u kogos innego nie?