reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witajcie Dziewczyny! Ja dziś pobudka o 5.30 (zasnęłam oczywiście jak na złość sporo po północy) i pędzę do pracy na próby i lekcje. Później o 15.00 wizyta u ginekologa i 16.30 do ok. 19.00 koncert. Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie wszystkich części mojego długiego dnia! ;) buziaki [emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny trzymam kciuki za Was. Ja na pół śpię jeszcze. A muszę malolatke do szkoły wyszykowac... pięknego dnia

Witajcie Dziewczyny! Ja dziś pobudka o 5.30 (zasnęłam oczywiście jak na złość sporo po północy) i pędzę do pracy na próby i lekcje. Później o 15.00 wizyta u ginekologa i 16.30 do ok. 19.00 koncert. Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie wszystkich części mojego długiego dnia! ;) buziaki [emoji8]
Wszystko będzie dobrze:) trzymam kciuki:) daj znać potem co i jak :)

Witajcie :-) Siedzę już w laboratorium.
Od 5 nie mogłam spać i zastanawiałam się czy po 3sikaniach nocnych cokolwiek uda mi sie ze pobrać na badania, a tu jeszcze wypadałoby ze środkowego strumienia :-D Dobrze, że w tym tyg koniec z lekarzami i badania...w końcu się wyśpię ;-)

Powodzenia na wizytach!

Dziewczyny czy Was też bolą plecy w odcinku ledzwiowym? Normalnie czuje się jak stara babka czasem.... w okres też tak miałam i coś czuje że krzyżowe mnie nie omina podczas porodu.... tym bardziej ze z córką też miałam

Dziewczyny czy Was też bolą plecy w odcinku ledzwiowym? Normalnie czuje się jak stara babka czasem.... w okres też tak miałam i coś czuje że krzyżowe mnie nie omina podczas porodu.... tym bardziej ze z córką też miałam
Teraz jeszcze nic mnie nie boli. Ale jak przypomne sobie te bole krzyzowe przed porodem to mi slabo :(
Cala noc przed porodem zwijalam sie z bolu di tego stopnia ze jak juz zaczepam rodzic to nic mnie nie bolalo :) wiec jakis pozytyw wyplynal z tego bolu

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] miałam ostatnio napięty grafik w pracy, ale o forum nie zapomniałam. Czuję się cały czas na prawdę nieźle, ale dziś po raz trzeci dokucza mi dość silny ból w okolicy nerek. Za pierwszym razem myślałam, że to plecy od siedzącej pracy, ale gdy ból pojawił się podczas dnia wolnego gdzie większość czasu spędziłam w domu to zaniepokoiło mnie to dość mocno...
Na szczęście jutro moja pierwsza, długo wyczekiwana wizyta [emoji3526]

Do góry