reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witajcie Dziewczyny! Ja dziś pobudka o 5.30 (zasnęłam oczywiście jak na złość sporo po północy) i pędzę do pracy na próby i lekcje. Później o 15.00 wizyta u ginekologa i 16.30 do ok. 19.00 koncert. Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie wszystkich części mojego długiego dnia! ;) buziaki [emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny trzymam kciuki za Was. Ja na pół śpię jeszcze. A muszę malolatke do szkoły wyszykowac... pięknego dnia

Witajcie Dziewczyny! Ja dziś pobudka o 5.30 (zasnęłam oczywiście jak na złość sporo po północy) i pędzę do pracy na próby i lekcje. Później o 15.00 wizyta u ginekologa i 16.30 do ok. 19.00 koncert. Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie wszystkich części mojego długiego dnia! ;) buziaki [emoji8]
Wszystko będzie dobrze:) trzymam kciuki:) daj znać potem co i jak :)

Witajcie :-) Siedzę już w laboratorium.
Od 5 nie mogłam spać i zastanawiałam się czy po 3sikaniach nocnych cokolwiek uda mi sie ze pobrać na badania, a tu jeszcze wypadałoby ze środkowego strumienia :-D Dobrze, że w tym tyg koniec z lekarzami i badania...w końcu się wyśpię ;-)

Powodzenia na wizytach!

Dziewczyny czy Was też bolą plecy w odcinku ledzwiowym? Normalnie czuje się jak stara babka czasem.... w okres też tak miałam i coś czuje że krzyżowe mnie nie omina podczas porodu.... tym bardziej ze z córką też miałam

Dziewczyny czy Was też bolą plecy w odcinku ledzwiowym? Normalnie czuje się jak stara babka czasem.... w okres też tak miałam i coś czuje że krzyżowe mnie nie omina podczas porodu.... tym bardziej ze z córką też miałam
Teraz jeszcze nic mnie nie boli. Ale jak przypomne sobie te bole krzyzowe przed porodem to mi slabo :(
Cala noc przed porodem zwijalam sie z bolu di tego stopnia ze jak juz zaczepam rodzic to nic mnie nie bolalo :) wiec jakis pozytyw wyplynal z tego bolu

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] miałam ostatnio napięty grafik w pracy, ale o forum nie zapomniałam. Czuję się cały czas na prawdę nieźle, ale dziś po raz trzeci dokucza mi dość silny ból w okolicy nerek. Za pierwszym razem myślałam, że to plecy od siedzącej pracy, ale gdy ból pojawił się podczas dnia wolnego gdzie większość czasu spędziłam w domu to zaniepokoiło mnie to dość mocno...
Na szczęście jutro moja pierwsza, długo wyczekiwana wizyta [emoji3526]

Do góry