reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Ja też nie wierzę nawet nie wiem czy tak na sto procent uwierzę lekarzowi za pierwszym razem gdy stwierdzi płeć , bo i takie pomyłki się zdarzająJa w takie przesady nie wierzę. Poprzednio miałam ochotę przez cały czas i mam dziewczynkę [emoji23][emoji23]
przestan! korzystaj poki mozeszJa też mam wysokie libido ale hamuje się no mi troszkę wstyd.. Nie chcę wyjść na nimfomanke
No teraz najszybciej we wtorek bo teraz długi weekend a dziś już jestem po śniadaniu więc bez sensu takie badanie bo powinnam być na czczo. Pewnie we wtorek pobiegnę na betę [emoji6]Zawsze możesz betę zrobic
Pianistka1991
U mnie libido -10.... seks mógłby całkowicie nie istnieć [emoji32]Dziewczyny a takie trochę intymne pytanie. Jak wasze libido w ciąży? Bo ja chyba jeszcze nigdy nie miałam aż tak wysokiego aż mi głupio. Z córką było chyba na poziomie zera a teraz jest wręcz przeciwnie. Czytałam że wysokie libido to na chłopczyka, ciekawe ile w tym prawdy
Ilma
Ja jestem po wizycie kolejnej. Mam kartę ciąży. Wychodzi jeszcze starsza bo 9t 7d. Prenatalne mam umówione na 3 grudnia i test PAPA z krwi tego samego dnia. Jeśli coś wyjdzie nie tak robię test PANORAMA.
Jeśli chodzi o cukier mam powtórzyć na spokojnie gdzieś blisko domu jeśli będzie powyżej 90 to mam skierowanie na krzywą cukrowa, więc jeszcze nie przesadzone.
Jeśli chodzi o cukier mam powtórzyć na spokojnie gdzieś blisko domu jeśli będzie powyżej 90 to mam skierowanie na krzywą cukrowa, więc jeszcze nie przesadzone.
Paulina90
Zaangażowana w BB
Mi się dzisiaj pofarciło i teściowa zaprosiła nas na gołąbki
O, a ja wczoraj zrobiłam cały garnek gołąbków ciekawe kto to zje ale musiałam, bo ochota była ogromna
reklama