reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny a takie trochę intymne pytanie. Jak wasze libido w ciąży? Bo ja chyba jeszcze nigdy nie miałam aż tak wysokiego aż mi głupio. Z córką było chyba na poziomie zera a teraz jest wręcz przeciwnie. Czytałam że wysokie libido to na chłopczyka, ciekawe ile w tym prawdy :-p
U mnie libido -10.... seks mógłby całkowicie nie istnieć [emoji32]

Ja jestem po wizycie kolejnej. Mam kartę ciąży. Wychodzi jeszcze starsza bo 9t 7d. Prenatalne mam umówione na 3 grudnia i test PAPA z krwi tego samego dnia. Jeśli coś wyjdzie nie tak robię test PANORAMA.
Jeśli chodzi o cukier mam powtórzyć na spokojnie gdzieś blisko domu jeśli będzie powyżej 90 to mam skierowanie na krzywą cukrowa, więc jeszcze nie przesadzone.

reklama
Do góry