reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej
Ja dziś pierwszy raz a to już 10 tydzień troszkę mnie mdlilo ale bez wymiotów, piersi ciągną..
Co myślicie o ślubie cywilnym w ciąży? Czy lepiej poczekać? Wczoraj mój wyskoczył z pytaniem czy bym nie chciała jego nazwiska. Pewnie nie mówiłam ale dziewczynki mam z innym partnerem, rozstalismy się i poznałam obecnego. Niestety on jest po rozwodzie więc ślub kościelny odpada szkoda bo moje marzenia o białej sukni się nie spełnia

reklama
Dziewczyny a takie trochę intymne pytanie. Jak wasze libido w ciąży? Bo ja chyba jeszcze nigdy nie miałam aż tak wysokiego aż mi głupio. Z córką było chyba na poziomie zera a teraz jest wręcz przeciwnie. Czytałam że wysokie libido to na chłopczyka, ciekawe ile w tym prawdy :-p
Ja póki co to nie bardzo mam ochotę ,mam nadzieję, że niedługo to minie ...

Dziewczyny a takie trochę intymne pytanie. Jak wasze libido w ciąży? Bo ja chyba jeszcze nigdy nie miałam aż tak wysokiego aż mi głupio. Z córką było chyba na poziomie zera a teraz jest wręcz przeciwnie. Czytałam że wysokie libido to na chłopczyka, ciekawe ile w tym prawdy :-p
o to mam szanse na dziewczynke tym razem:p bo z synkiem moje libido meeeega wzroslo, a teraz niestety sexu moglo by nie byc :(

To przynajmniej mnie pocieszylas, że jest szansa na dziewczynkę [emoji28]

Hej
Ja dziś pierwszy raz a to już 10 tydzień troszkę mnie mdlilo ale bez wymiotów, piersi ciągną..
Co myślicie o ślubie cywilnym w ciąży? Czy lepiej poczekać? Wczoraj mój wyskoczył z pytaniem czy bym nie chciała jego nazwiska. Pewnie nie mówiłam ale dziewczynki mam z innym partnerem, rozstalismy się i poznałam obecnego. Niestety on jest po rozwodzie więc ślub kościelny odpada szkoda bo moje marzenia o białej sukni się nie spełnia
Wiesz to zależy czego Ty chcesz, jeżeli nie chcesz brać ślubu tylko ze względu na ciążę albo nie chcesz iść do ślubu w ciąży to możesz przecież poczekać do porodu i kiedy będziesz się czuła komfortowo...

Doskonale Cię rozumiem, bliźniaki to spore wyzwanie:) a ja mam jeszcze 22 miesięczniaka na pokładzie to pewnie będzie wesoło :)
O to mamy starsze dzieciaki w podobnym wieku moja ma 19 miesięcy [emoji6] też mam wesoło, dlatego dziewczyny w pierwszych ciążach korzystajcie i odpoczywajcie[emoji23]
Na początku równe zero. Teraz mąż wraca na weekend bo pracuje i już chęci są [emoji6][emoji6] w pierwszej ciąży obowiązywał nas post od 5 miesiąca więc trzeba korzystać [emoji23][emoji23]

Hej
Zależy czy chcesz tego ślubu. Nie ma też się co zmuszać bo jestem w ciąży. A biała suknie na cywilny też Możesz założyć tym bardziej że teraz możecie brać go gdzie chcecie nie tylko w urzedzie[emoji6]

reklama
Do góry