reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mój Tż chce lecieć ma promo do Kaufa:)
Screenshot_20181105-182544.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181105-182544.jpg
    Screenshot_20181105-182544.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 418
Nati mój sposób na ślinotok to ciagle płucie, bo jak za dlugopotrzymam w buzi to mnie od razu szarpie na wymioty.

No niestety ja mam dokładnie tak samo... porażka jakas
Ja na wadze tez prawie 2 do przodu ale brzuch mi juz dosc widac i ciezko mi sie ubrac tak zeby bylo mi wygodnie i nie bylo nic widać. Dzisiaj chyba z godzinę wybieralam ubrania na rano do pracy. W ogóle taka duża sie juz czuje a to dopiero przede mną [emoji19][emoji19][emoji19]

Też się czuję jak słoń, na wadze może kilogram więcej a brzuch już nawet pod ręką czuje, taką kule twarda, stąd wiem że zaczyna być coraz większy, ale nic dziwnego w końcu to 11 tydzien.... A wzdęcia to już w ogóle sprawiają że wyglądam na piąty miesiąc :p

reklama
Ja w każdej ciąży tyje :(. Poza tym mnie od razu idzie w boczki. No cóż taka moja uroda widocznie. Ważne by wszystko było ok.
A takie pytanko czy jest tu któraś mamusia z okolic Bielska lub Krakowa?

Do góry