reklama
Powiem szczerze że położne przy pierwszym porodzie moim mówiły że szkoda że żelu nie kupiłam bo szybciej i łatwiej poród przebiegł. Nazwa chyba jakoś na n była, dokładnie nie pamiętamA kojarzysz nazwę? Lub wiesz coś o skuteczności? Bo czytałam o kilku i że skutecznośćia kiepsko
Silje1008
Fanka BB :)
U mnie jest mniej niż było, o jakiś kg, bo nie mam za bardzo apetytu.
Ja mam nadzieje, że nie przytyje do końca roku nic, bo mam ślub
No to jactrzymam kciuki sama chciałabym nie przytyć ale niestety jakoś nie idzie)
Silje1008
Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.
Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
Ja tez w pierwszej ciąży do końca 7 miesiąca pracowałam teraz jeszcze mam końcówkę macierzyńskiego. Już do pracy nie będzie miało sensu wracać, bo zanim wykorzystam zaległy urlop to marzec i raczej wątpię, zw na 2 miesiące będą chcieli sobie zawracać mną głowę. Także praca zawodowa dopiero po 2 macierzyńskim, a teraz pomagam tylko rekreacyjnie u brata w firmie, bo to mogę robić z domu przy dziecku
Zaskoczona2013
Ten szpital jest taki że min 3doby trzeba być bo im za łóżko nie zapłacą... A najgorsze ze te mdłości nie ustają...
Każdy szpital ma taka politykę. Niestety inaczej NFZ nie zwraca za pobyt pacjenta. Druga kwestia ze jeżeli jesteś mocno odwodniona to chwile to potrwa zanim częściowo wroci do normy. Ja w ciąży z młoda tez leżałam przez wymioty, ale trzymali mnie 5 dni lekow od lekarza prowadzącego nikt mi nie ruszył bo sami powiedzieli ze skoro lekarz zna historie to miał powód żeby je dac
Nati88
Powinnaś dostać leki przeciwwymiotne. Mi w tej ciąży pomaga Diphergan. Moja ginekolog mi przepisałaTen szpital jest taki że min 3doby trzeba być bo im za łóżko nie zapłacą... A najgorsze ze te mdłości nie ustają...
Widocznie ja trafiłam na fatalny model, albo za bardzo się przyzwyczaiłam do wygody pompowanych kółRety! To ja byłam mega zadowolona z tego jak się ten wózek prowadził. Zwłaszcza ze miałam używany po dwójce dzieci i byłam strasznie zadowolona z użytkowania. A mojej córce było wygodnie z tym kubełkowym siedzisku dlatego ja jestem mega na tak z tym wozkiem
Ostatnia edycja:
Nataśka
Witam się dziewczyny! Niestety jestem przemeczona spać nie mogę w nocy, mdli mnie i przez to się mało udzielam, ale staram się czytać co u was! Przykro mi z powodu niektórych nie prawidłowości i poronien! Gratuluję też udanych wizyt?! Ja wizytuje już w piątek!
reklama
Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.
Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
To nie jest głupie , myślę , że większość mam ma podobne dylematy , ale jest jedno zdanie które odpowiada na to pytanie
Miłość się mnoży a nie dzieli
Ostatnia edycja: