reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Właśnie dzwoniłam nie odbiera...
Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko

Stokrotka tylko pytanie czy masz pewność ze nie podają Ci np czegoś w kroplowkaxh lub doustnie co będzie się klocic z tymi lekami...?

Dziewczyny czy Wam też tak szybko waga idzie do góry? U mnie dopiero 9 tc a na wadze 2 kg więcej. Myślałam że do świąt nie przytyje jakoś mega dużo bo mam chrzciny gdzie jestem chrzestną ale chyba mi się to nie uda
Ja jestem 6+4 i mam kilogram na plusie. Wagowo może to nie dużo, ale po obwodzie bioder i talii widzę że jest nieco więcej...

Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.

Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
Też się bałam że nie pokocham drugiego....a teraz nie wyobrażam sobie ich dwóch nie miec A wręcz zapragnęłam trzecie i jestem w ciąży [emoji16]

Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko
Przecież jak bierzesz heparyne i nagle ja odstawisz możesz mieć zakrzep w tych malutkich naczynkach. Ja bym nigdy w życiu nie odstawiła

Może napisz takiego informacyjnego smsa do swojego lekarza,że jesteś w szpitalu itd.moze jak przeczyta że taka sytuacja to oddzwoni.

reklama
Do góry