reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Właśnie dzwoniłam nie odbiera...
Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko

Stokrotka tylko pytanie czy masz pewność ze nie podają Ci np czegoś w kroplowkaxh lub doustnie co będzie się klocic z tymi lekami...?

Dziewczyny czy Wam też tak szybko waga idzie do góry? U mnie dopiero 9 tc a na wadze 2 kg więcej. Myślałam że do świąt nie przytyje jakoś mega dużo bo mam chrzciny gdzie jestem chrzestną ale chyba mi się to nie uda
Ja jestem 6+4 i mam kilogram na plusie. Wagowo może to nie dużo, ale po obwodzie bioder i talii widzę że jest nieco więcej...

Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.

Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
Też się bałam że nie pokocham drugiego....a teraz nie wyobrażam sobie ich dwóch nie miec A wręcz zapragnęłam trzecie i jestem w ciąży [emoji16]

Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko
Przecież jak bierzesz heparyne i nagle ja odstawisz możesz mieć zakrzep w tych malutkich naczynkach. Ja bym nigdy w życiu nie odstawiła

Może napisz takiego informacyjnego smsa do swojego lekarza,że jesteś w szpitalu itd.moze jak przeczyta że taka sytuacja to oddzwoni.

reklama
Do góry