Mi lekarz tłumaczył ze nagle odstawienie duphastonu może wywołać krwotok a w przypadku acardu problemy z ciśnieniem...
To olej tego ordynatora do czasu aż skomunikujesz się ze swoim lekarzem. On najlepiej zna Twoją sytuację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz tłumaczył ze nagle odstawienie duphastonu może wywołać krwotok a w przypadku acardu problemy z ciśnieniem...
Właśnie dzwoniłam nie odbiera...
Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko
Ja jestem 6+4 i mam kilogram na plusie. Wagowo może to nie dużo, ale po obwodzie bioder i talii widzę że jest nieco więcej...Dziewczyny czy Wam też tak szybko waga idzie do góry? U mnie dopiero 9 tc a na wadze 2 kg więcej. Myślałam że do świąt nie przytyje jakoś mega dużo bo mam chrzciny gdzie jestem chrzestną ale chyba mi się to nie uda
Też się bałam że nie pokocham drugiego....a teraz nie wyobrażam sobie ich dwóch nie miec A wręcz zapragnęłam trzecie i jestem w ciąży [emoji16]Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.
Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
Współczuję leżenia w szpitalu...ale może coś Ci pomogą tam... trzymaj sie kochana :*W kroplowke tylko płyny na odwodnienie doustnie.nic nie mam nic
Przecież jak bierzesz heparyne i nagle ja odstawisz możesz mieć zakrzep w tych malutkich naczynkach. Ja bym nigdy w życiu nie odstawiłaWłaśnie dzwoniłam nie odbiera...
Odstawienie leków właśnie może doprowadzić do krwawienia i problemów ciśnieniowych.. Dlatego trudno nie zamierzam patrzeć na ordynator którego i tak nie lubię i będę brać te leki mimo wszystko
Może napisz takiego informacyjnego smsa do swojego lekarza,że jesteś w szpitalu itd.moze jak przeczyta że taka sytuacja to oddzwoni.Właśnie dzwoniłam nie odbiera...