reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry :) jak samopoczucie ? :)
Bardzo dobre [emoji6] biore sie za sprzatanie i na 10:30 ide odebrac resztę wyników [emoji6] a u Ciebie jak ?[emoji6]
Oby oby. Mdłości mdłościami ale najgorsze to te zawroty głowy. Czy któraś z was tak ma?
Teraz nie, ale w pierwszej ciazy tak miałam. U mnie zawroty głowy konczyly sie często omdleniami, mialam anemie i dlatego.

reklama
A ja sobie leżę, macam się po brzuchu i wyczuwam taką twardą "kulkę" po prawej stronie".. czy jest możliwe, że da się wyczuć macicę w 10 tyg.? [emoji57] czy to szybciej będzie jakieś zbuntowane jelitko? [emoji13] dziewczyny, ma tak któraś z Was? [emoji39]
Ja wyczuwam po środku w dole brzucha

Dzień dobry :)
Mąż zawiózł młodego do przedszkola na 8, a ja w końcu mogę spokojnie zjeść śniadanie i wypić herbatę :)
Cóż za miła odmiana.
Byłam wczoraj u lekarza w związku z tymi plamieniami. Siedzialam tam prawie 3 godziny i w domu byłam o 23.30. :D
Doktorek się spóźnił zdecydowanie za dużo :)
Z maluchem wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije, ma już rączki i nóżki :)
Zaczęłam 9 tc. Objawów praktycznie zero, jedynie kłują mnie czasami jajniki i delikatnie boli podbrzusze. Następna wizyta 13.11.
A dzidziol ma 1.52 cm :)

Bardzo dobre [emoji6] biore sie za sprzatanie i na 10:30 ide odebrac resztę wyników [emoji6] a u Ciebie jak ?[emoji6]Teraz nie, ale w pierwszej ciazy tak miałam. U mnie zawroty głowy konczyly sie często omdleniami, mialam anemie i dlatego.
Oby wyniki byly dobre :)Ja jeszcze leżę w łóżku , ale zaraz też się zbieram i coś trzeba porobić :p a samopoczucie super :)

Mąż zawiózł młodego do przedszkola na 8, a ja w końcu mogę spokojnie zjeść śniadanie i wypić herbatę :)
Cóż za miła odmiana.
Byłam wczoraj u lekarza w związku z tymi plamieniami. Siedzialam tam prawie 3 godziny i w domu byłam o 23.30. :D
Z maluchem wszystko w porządku. Serduszko pięknie bije, ma już rączki i nóżki :)
Zaczęłam 9 tc. Objawów praktycznie zero, jedynie kłują mnie czasami jajniki i delikatnie boli podbrzusze. Następna wizyta 13.11.
Szybko masz następną wizytę! Mój każe się zapisywać co 3tyg

Cóż za miła odmiana.
Super wiadomosci [emoji4]

Czesc Mamusie,
Prosze, zebyscie trzymaly za mnie kciuki bo mam bardzo ciezki dzien. Chcialam po ludzku poinformowac szefa o ciazy. Skonczylo sie na wrzaskach, grozbach pod moim adresem i obietnicy, ze zamieni moje zycie w pieklo. Wybieglam z placzem do lekarza. Dostalam zakaz pracy, moj maz go zaraz zawiezie. Jestem klebkiem nerwow co to bedzie, co ten psychopata wymysli :(
Matko boska sorry za wyrażenie ale debil. Trzeba bylo nagrywac rozmowe.

Hej dziewczyny :) ja właśnie ogarniam młoda do przedszkola i lecimy. Na 14 mam wizytę zobaczymy co Pani doktor powie o tych wymiarach i muszę wziąć skierowanie na badania no i przedłużyć zwolnienie. Aj ja chce już jutro, bo na 15 mam usg to w tedy lekarz dokładnie sprawdzi te wymiary. Ale tak czy inaczej stres przed dzisiejsza wizyta jest

reklama
Szybko masz następną wizytę! Mój każe się zapisywać co 3tyg

Nie powinnam być wczoraj na wizycie tylko dopiero tego 13.11, ale ze względu na te plamienia lekarz chciał mi zrobić usg żeby zobaczyć czy jest wszystko okej. A tego 14 i tak kazał przyjść, bo mi się kończy L4, leki i chce mi dać listę badań i założyć kartę ciąży. Dla mnie to nawet lepiej :D Później pewnie będę miała wizyty co 3 tygodnie. A też jestem po jednym poronieniu i może dlatego chce mnie widzieć trochę częściej.

Do góry