reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Może jedź do szpitala sprawdzić czy wszystko w porządku??Dziewczyny, znowu plamie..
Czuje że coś złego jest z maluchem
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Nic sie zlego nie dzieje! Zabraniam Ci tak myslec! Bardzo duzo kobiet plami w ciazy, ja rowniez. Wszystko jest dobrze! :*Dziewczyny, znowu plamie..
Kurcze moze jedz na ip skontrolować . Bedziesz spokojniejsza pod okiem fachowcow.Dziewczyny, znowu plamie..
Ilma
Mam tak samo chociaż zdarzają mi się gorsze momenty jak dłużej czegoś nie zjem (czyt. więcej niż 4 godziny [emoji23] ) to zaczyna mi się robić niedobrze.. szybko jednak mija po posiłku.
A ja mam na odwrót, mdłości przychodzą po jedzeniu i trzymają mnie bardzo długo. Mięta nie pomaga, ani imbir nie mam przyjemności z jedzenia
Pianistka1991
Naprawdę współczuję [emoji20] ja mam dużą frajdę z jedzenia, ale pod warunkiem, że nie jest to mięsoA ja mam na odwrót, mdłości przychodzą po jedzeniu i trzymają mnie bardzo długo. Mięta nie pomaga, ani imbir nie mam przyjemności z jedzenia
Madelaine701
Jedź na IP jeśli masz możliwośćDziewczyny, znowu plamie..
Madelaine701
A ja wlasnie mięso tonami tylko mielone troche mi śmierdzi, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzoNaprawdę współczuję [emoji20] ja mam dużą frajdę z jedzenia, ale pod warunkiem, że nie jest to mięso
Jedz do szpitala Uspokoisz sięDziewczyny, znowu plamie..
reklama
Pianistka1991
Akurat aż tak mocno nad tym nie ubolewam bo prawie nie jadłam mięsa wcześniej (max. 2x w tygodniu mała porcja)... owoce natomiast mogłabym jeść tonami [emoji28]A ja wlasnie mięso tonami tylko mielone troche mi śmierdzi, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo