Ewelina245
Fanka BB :)
Ja niestety nie mam spodni ciążowych chyba muszę przez neta zamówić, a do szczupłych nie należę. Na chwilę obecna mam tylko legi ciążowe z H&M
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. U mnie 8tydzień i też zaczynam coś jeść ze smakiem. Chleb z pomidorem i zielonym ogórkiem mogłabym jeść 5razy dziennie. Ale dziś udało mi się zjeść ze smakiem zupę z soczewicy, a na drugie danie lepimy pierogi...więc jest dużo lepiej.Zaczęłam dzisiaj 11 tydzień i powiem Wam, że mdłości mi powoli ustępują. Zaczynam mieć większy apetyt na różne rzeczy( wczoraj zjadlam 5 ogórków kiszonych, jak mi ich brakowało)
Pocieszę cię, ja dziś też od 6:30 byłam w pracy.Ja chyba jako jedyna spędzam dziś dzień w pracy. Pracuję w amerykańskiej korporacji i niestety nie zawsze polskie święta nas dotyczą :/
Teraz to chyba jeszcze za wcześnie?Dziewczyny, czy któraś używa detektora tętna płodu?
Teraz to chyba jeszcze za wcześnie?