reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Super :)
Ja zaczęłam 9t i u mnie nie widać nic :) chyba ze zrobiłabym zdjęcie wieczorem, ale wtedy wiadomo ze to po całym dniu jedzenia i jednak lekkie wzdęcia :) na wadze bez zmian :)
Ja to foto faktycznie robiłam wieczorem, ale nawet próbowałam lekko wciagnac brzuch żeby nie przerysować efektu - nie dało się [emoji39] przy tym waga na razie niezmienna [emoji39]

reklama
A tak w ogóle dziś tak dobrze się czuje zjadłam dwa obiady [emoji23] jeden w domu drugi u teściowej a teraz kolację a dodaje głodna . Za to wczoraj cały dzień mdłości i nic nie umiałam jeść już płakałam poprostu bo tam mi źle było . A prenatale dopiero 4 grudnia ale już umówione teraz zleci ;)
Ja prenatalne mam 5.12 na 9:30 :)

Ja to foto faktycznie robiłam wieczorem, ale nawet próbowałam lekko wciagnac brzuch żeby nie przerysować efektu - nie dało się [emoji39] przy tym waga na razie niezmienna [emoji39]
Muszę się zmierzyć :p może zrobiło się szerzej :) ale różnicy gołym okiem nie widać :) na zdjęciach tez nie :) dzisiaj obcisła długa sukienka, obiad rodzinny i zero domysłów :D

U mnie nastrój też dosyć zmienny, ale zasadniczo po złej stronie, tzn waha się od irytacji na wszystkich po dół ogólny :dry:
Brzuch masakra, nie wiem czy to trzecia ciąża, czy wzdęcia czy oba, ale już wygląda jak czwarty miesiąc i za nic nie założę nic obcisłego :baffled:

U mnie nastrój też dosyć zmienny, ale zasadniczo po złej stronie, tzn waha się od irytacji na wszystkich po dół ogólny :dry:
Brzuch masakra, nie wiem czy to trzecia ciąża, czy wzdęcia czy oba, ale już wygląda jak czwarty miesiąc i za nic nie założę nic obcisłego :baffled:
U mnie to pierwsza ciaza :)
Ale czytałam ze u kobiet które już były w ciąży jednak brzuszek widać dużo szybciej.
Ja jestem dosyć szczupła i wysoka. 176 cm i 59,5 kg :) tylko biust większy :)

Dziewczyny a jak wasze humorki? Ja dziś dosłownie płakałam że nie mam w co się ubrać, mam takie zmiany nastroju, że dziwie się jak mój mąż ze mną wytrzymuje, bo ja sama ze sobą nie mogę wytrzymać
U mnie podobnie, ja mam tak dość mdłości że chodzę caly czas zła.

reklama
Do góry