reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
A w temacie: Można Rennie? Z tego co pamiętam tak, ale może mi rozjasnisz bo mam kalafior ciążowyA u nie zaczyna sie zgaga [emoji57] dobrze ze jestem przyzwyczajona bo normalnie mam bardzo często, tylko ze w ciazy jest gorsza [emoji57]
Męczy mnie zgaga od 2tyg :-\ Także łącze się w bólu.
Lu_cy
Ja wczoraj puściłam pierwszego pawia. Dziś od rana mnie mdli, drażnią mnie zapachy. Trzeba jakoś przetrwać ten ciężki czasA u nie zaczyna sie zgaga [emoji57] dobrze ze jestem przyzwyczajona bo normalnie mam bardzo często, tylko ze w ciazy jest gorsza [emoji57]
Kaamilaaa
Mozna [emoji6]A w temacie: Można Rennie? Z tego co pamiętam tak, ale może mi rozjasnisz bo mam kalafior ciążowy [emoji14]
Męczy mnie zgaga od 2tyg :-\ Także łącze się w bólu.
Szkoda ze na mnie niestety nic za bardzo nie działa[emoji6]
Grabcia123
Mnie strasznie drażni wielkość mojego brzucha.. Wiem że to nie jest wielkość przez dzidziusia tylko właśnie jest taki nadety że aż mnie wkurza.. Chcemy jeszcze potrzymać w tajemnicy a ciężko ukryć..
Kaamilaaa
Ja chcialam w swieta dopiero przekazac info o ciazy tz rodzince ale jak brzusio bedzie mi szybko rósł tak jak teraz to raczej jak przyjedziemy na początku grudnia to te 2-3tygodnie do swiat nie ukryje codziennie brzuszka [emoji57] wiec moze juz na Mikołajki powiemy [emoji57]Mnie strasznie drażni wielkość mojego brzucha.. Wiem że to nie jest wielkość przez dzidziusia tylko właśnie jest taki nadety że aż mnie wkurza.. Chcemy jeszcze potrzymać w tajemnicy a ciężko ukryć..
Grabcia123
My też chcieliśmy w święta ale coś czuję że nie uda się nam tak długo tego ukryć właśnie przez brzusioJa chcialam w swieta dopiero przekazac info o ciazy tz rodzince ale jak brzusio bedzie mi szybko rósł tak jak teraz to raczej jak przyjedziemy na początku grudnia to te 2-3tygodnie do swiat nie ukryje codziennie brzuszka [emoji57] wiec moze juz na Mikołajki powiemy [emoji57]
Nat Bluebell
Macica jest wielkości pomarańczy albo lepiej, więc trochę też już wystaje.Mnie strasznie drażni wielkość mojego brzucha.. Wiem że to nie jest wielkość przez dzidziusia tylko właśnie jest taki nadety że aż mnie wkurza.. Chcemy jeszcze potrzymać w tajemnicy a ciężko ukryć..
Ja noszę wąskie spodnie i dlugie, luźne topy, więc nie widać, zazwyczaj się tak ubieralam cały czas, więc nie ma różnicy.
Grabcia123
U mnie najgorzej rano lub jak coś zjem.. Wgl mam problem z zaparciami i wzdęciami więc pewno dlategoMacica jest wielkości pomarańczy albo lepiej, więc trochę też już wystaje.
Ja noszę wąskie spodnie i dlugie, luźne topy, więc nie widać, zazwyczaj się tak ubieralam cały czas, więc nie ma różnicy.
reklama
Nat Bluebell
Ja niestety też, więc w ciążowych portach luźniejU mnie najgorzej rano lub jak coś zjem.. Wgl mam problem z zaparciami i wzdęciami więc pewno dlatego![]()