reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja od półtorej tyg albo plamy brązowe albo krew . W tym tyg bylam juz 2 razy na usg . Wszystko ok serce bije . Tez nie wiadomo skad to plamienie . Nie denerwuj sie. Poloz sie . Jesli nie przejdzie do piatku to idz do lekarza . Jak by pojawila sie krew jedz na izbe przyjec .

No właśnie ja też nie wiem skąd to. Ostatnia wizytę miałam w sobotę i było wszystko w porządku. Serduszko biło. Krwi na szczęście nie ma. Już staram jak mogę się oszczędzać.. Jeszcze biorę 6 tabletek luteiny dopochwowo dziennie a i tak sa te plamienia. A wizyta dopiero 13.11

reklama
Cześć dziewczyny.
Poszłam do łazienki siku i miałam na wkładce śluz podbarwiony na brązowo. Zamiast biały był delikatnie brązowy.. Skąd to może być?

Ja po prostu zwariuje w tej ciąży :D
Mam jakieś czarne myśli.
Też tak miałam leż dużo ale jak pojawi się krew jedź na izbę przyjęć ja mam polipa dlatego tak mam.

Ja wizytę mam dopiero 16 listopada ale mam już prenatale umówione [emoji7][emoji7]

A tak w ogóle dziś tak dobrze się czuje zjadłam dwa obiady [emoji23] jeden w domu drugi u teściowej a teraz kolację a dodaje głodna . Za to wczoraj cały dzień mdłości i nic nie umiałam jeść już płakałam poprostu bo tam mi źle było . A prenatale dopiero 4 grudnia ale już umówione teraz zleci ;)

Jezuuuuu dziewczyny ale jestem padnięta. Dzisiejszy (ostatni) dzień w pracy dał mi się we znaki. Zrobiłam 8 km. Masakra. Zaraz idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Ogarnę Młodą do spania albo zostawię tą przyjemność mężowi [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry