Czy też się tak stersujecie że dziecko będzie chore ? Czy tylko ja tak mam ..
Ja póki co o tym nie myślę. Bardziej stresuje się tym, że serduszko przestanie bić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłych snów i spokojnej nocy.Jezuuuuu dziewczyny ale jestem padnięta. Dzisiejszy (ostatni) dzień w pracy dał mi się we znaki. Zrobiłam 8 km. Masakra. Zaraz idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Ogarnę Młodą do spania albo zostawię tą przyjemność mężowi [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No to pięknie! Ja mam o 11.50 i cały dzień biorę wolne mam nadzieję że mąż będzie mógł przyjechać.W ten sam dzień mamy prenatalne [emoji3] mam być w szpitalu o 9.00.
Będzie na pewno kolejny dzień dobrych wieści
Jutro będziesz już odpoczywać bardzo Ci tego zazdroszczęJezuuuuu dziewczyny ale jestem padnięta. Dzisiejszy (ostatni) dzień w pracy dał mi się we znaki. Zrobiłam 8 km. Masakra. Zaraz idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Ogarnę Młodą do spania albo zostawię tą przyjemność mężowi [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja tez pochodzę z okolic Sanoka. Do szkoły średniej chodzilam w Sanoku. A skąd dokładnie?
Napisałam Ci prywatną wiadomość :-)Ja tez pochodzę z okolic Sanoka. Do szkoły średniej chodzilam w Sanoku. A skąd dokładnie?
Super!! GRATULACJE [emoji7] [emoji7]Hejka melduję po USG ciąża starsza o 3dni, czyli mam 8tydzien i 3dni. Serce bije 176 uderzeń na minutę. Jest jedno ale mam torbiel niewielką ale w pochwie zaraz za cewką, trzeba obserwować ale nie zagraża ciąży bo jak powiedział lekarz jest na zewnątrz. I tyle 9 listopada mam przyjść z badaniami zrobionymi.
Ja chociaż byłam w poniedziałek Też idę 7.11.. Który będziesz mieć Tc??Ja dziś sie zapisalam na 7.11 [emoji4] znowu zobacze fasolke, ciekawe jak duza juz bedzie [emoji7]
Dokładnie z tym samym byłam w poniedziałek.. W USG wszytsko super dzidzi i serduszko widać źródła plamienia nie mam się oszczędzać i dostałam Luteine magnez no i w razie krwawienia Duphaston i na ip ale już wszytsko jest ok u Ciebie też będzie musisz się oszczędzaćCześć dziewczyny.
Poszłam do łazienki siku i miałam na wkładce śluz podbarwiony na brązowo. Zamiast biały był delikatnie brązowy.. Skąd to może być?
Ja po prostu zwariuje w tej ciąży
Mam jakieś czarne myśli.