reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Lui :) oby to było tylko chwilowe. Również miałam plamienia, a teraz wyglada ok na to że wszystko jest ok. Spokojnej nocy.
@Justyś30 , nie pomogę z Rzeszowem. Obecnie mieszkam na drugim końcu Polski, ale pochodzę z okolic Sanoka ;-)
@Ilma super wieści, cieszę się razem z Tobą :-)

Jezuuuuu dziewczyny ale jestem padnięta. Dzisiejszy (ostatni) dzień w pracy dał mi się we znaki. Zrobiłam 8 km. Masakra. Zaraz idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Ogarnę Młodą do spania albo zostawię tą przyjemność mężowi [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Miłych snów i spokojnej nocy.
Za max godzinę też idę spać ;-)

W ten sam dzień mamy prenatalne [emoji3] mam być w szpitalu o 9.00.
Będzie na pewno kolejny dzień dobrych wieści :) :)
No to pięknie! Ja mam o 11.50 i cały dzień biorę wolne :) mam nadzieję że mąż będzie mógł przyjechać.

Jezuuuuu dziewczyny ale jestem padnięta. Dzisiejszy (ostatni) dzień w pracy dał mi się we znaki. Zrobiłam 8 km. Masakra. Zaraz idę spać, bo oczy mi się same zamykają. Ogarnę Młodą do spania albo zostawię tą przyjemność mężowi [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Jutro będziesz już odpoczywać :) bardzo Ci tego zazdroszczę :D

@Lui :) oby to było tylko chwilowe. Również miałam plamienia, a teraz wyglada ok na to że wszystko jest ok. Spokojnej nocy.
@Justyś30 , nie pomogę z Rzeszowem. Obecnie mieszkam na drugim końcu Polski, ale pochodzę z okolic Sanoka ;-)
@Ilma super wieści, cieszę się razem z Tobą :-)
Ja tez pochodzę z okolic Sanoka. Do szkoły średniej chodzilam w Sanoku. A skąd dokładnie?

Hejka melduję po USG ciąża starsza o 3dni, czyli mam 8tydzien i 3dni. Serce bije 176 uderzeń na minutę. Jest jedno ale mam torbiel niewielką ale w pochwie zaraz za cewką, trzeba obserwować ale nie zagraża ciąży bo jak powiedział lekarz jest na zewnątrz. I tyle 9 listopada mam przyjść z badaniami zrobionymi.
Super!! GRATULACJE [emoji7] [emoji7]
Ja dziś sie zapisalam na 7.11 [emoji4] znowu zobacze fasolke, ciekawe jak duza juz bedzie [emoji7]
Ja chociaż byłam w poniedziałek Też idę 7.11.. Który będziesz mieć Tc??
Cześć dziewczyny.
Poszłam do łazienki siku i miałam na wkładce śluz podbarwiony na brązowo. Zamiast biały był delikatnie brązowy.. Skąd to może być?

Ja po prostu zwariuje w tej ciąży :D
Mam jakieś czarne myśli.
Dokładnie z tym samym byłam w poniedziałek.. W USG wszytsko super dzidzi i serduszko widać źródła plamienia nie mam się oszczędzać i dostałam Luteine magnez no i w razie krwawienia Duphaston i na ip ale już wszytsko jest ok :) u Ciebie też będzie :) musisz się oszczędzać :)

Ja dziewczyny nie wiem co jest od rana nic nie zjem a wieczorem poprostu chowam jedzenie bo zjadła bym wszytsko co jest w moim zasięgu.. Plamienia już nie mam czasami pobolewa podbrzusze.. . Za tydzień wizyta i juz ciekawa jestem co zobaczę :)

Hej. Ależ naprodukowałyście wczoraj :)
Ja niestety nie nadawalam się by zajrzeć taka jestem chora... Jutro do lekarza naszczescie bo boję się o maluszka...

reklama
Padam mamusie na twarz.. Młody od zmiany czasu wstaje nie później niż 6.30a nie wcześniej niż 5.50..w nocy się budzil dziś ale mężus chodził do niego.. Ale mam go kochanego
Miłego dnia kobietki

Do góry