Wiol86
Fanka BB :)
I jaJa też 14 idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaJa też 14 idę
Ja też tak mam, często mnie nachodzą takie myśli. Ostatnio wśród dalszych znajomych były dwa przypadki ciężko chorych dzieci, jedno zmarło jeszcze podczas ciąży, drugie mając niecałe trzy latka i ta myśl nie daje mi spokoju Czekam na prenatalne jak na zbawienie.Czy też się tak stersujecie że dziecko będzie chore ? Czy tylko ja tak mam ..
Hej, a to dzisiaj jakieś gabinety są otwarte? [emoji39] [emoji39] [emoji39]Witajcie dziś, jakieś wizyty?
Hej!Hej :-) Pospałam dziś do 8, córka zrobiła sobie śniadanie. Lubię to!
Stanąłam dziś na wagę...myślałam, że będzie coś na plusie. A tu znowu minus. W sumie 1kg mniej niż 3tyg temu. Nogi mi wyszczuplaly, wcięcie w talii większe, tylko piersi urosły odrobinę i brzuszek zaczyna się lekko zarysowywać. Ciekawe jak będzie dalej. Jednak ta ciąża jest całkowicie inna niż poprzednie pod każdym względem ;-)
Miłego dnia i bezpiecznej jazdy na cmentarze.
Też tak mam ale wieczorami [emoji6]Ja za to taka wzdeta że brzuszek jak w 6msc.. Masakra..
Ja za to gruszki i winogrona.. No poprostu masowoTeż tak mam ale wieczorami [emoji6]
Wczoraj zjadłam chyba ze 2 kg mandarynek, jakie one są przepyszne...!! [emoji28]
Mniam!Ja za to gruszki i winogrona.. No poprostu masowo