Ilma
Fanka BB :)
Szybko bo moja gin zrobiła aferę że tak późno miałam pierwsza wizytę. No i mam przynieść komplet badań krwi itd. No i tą torbiel chce skonsultowaćPięknie to szybko masz kolejna wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko bo moja gin zrobiła aferę że tak późno miałam pierwsza wizytę. No i mam przynieść komplet badań krwi itd. No i tą torbiel chce skonsultowaćPięknie to szybko masz kolejna wizyte
A Ty też szybko masz druga wizytęJa dziś sie zapisalam na 7.11 [emoji4] znowu zobacze fasolke, ciekawe jak duza juz bedzie [emoji7]
Ja dopiero 14.11, jak nigdy nie mogę się doczekać wizyty u lekarzaJa dziś sie zapisalam na 7.11 [emoji4] znowu zobacze fasolke, ciekawe jak duza juz bedzie [emoji7]
Ah no takSzybko bo moja gin zrobiła aferę że tak późno miałam pierwsza wizytę. No i mam przynieść komplet badań krwi itd. No i tą torbiel chce skonsultować
Ja też 14 idęJa dopiero 14.11, jak nigdy nie mogę się doczekać wizyty u lekarza
Szybko zleci i znów będziemy nasze dzieciaczki podglądaćJa też 14 idę
No dwa tygodnie po ostatniej [emoji6] no ale ja juz w srode bede w koncowce 10tc bo to bedzie 9+6[emoji6] no i musze doniesc komplet badan i zalozyc karte ciąży [emoji6] potem kolejne prenatalne a potem wizyta co miesiąc [emoji6]A Ty też szybko masz druga wizytę
Ja tez, mimo ze sie stresuje to nie moge sie doczekac a tak to bym odwlekala zwykla wizyte o ile by sie dalo [emoji1]Ja dopiero 14.11, jak nigdy nie mogę się doczekać wizyty u lekarza
Ja od półtorej tyg albo plamy brązowe albo krew . W tym tyg bylam juz 2 razy na usg . Wszystko ok serce bije . Tez nie wiadomo skad to plamienie . Nie denerwuj sie. Poloz sie . Jesli nie przejdzie do piatku to idz do lekarza . Jak by pojawila sie krew jedz na izbe przyjec .Cześć dziewczyny.
Poszłam do łazienki siku i miałam na wkładce śluz podbarwiony na brązowo. Zamiast biały był delikatnie brązowy.. Skąd to może być?
Ja po prostu zwariuje w tej ciąży
Mam jakieś czarne myśli.
Ja z kolei idę 15 także podobnie a prenatalne mam 26.11 więc to bedzie kolejne USG w miesiącu [emoji5]Ja też 14 idę