reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja też jestem na takiej tajnej grupie styczniówek 2016, piszemy z dziewczynami praktycznie codziennie[emoji4]moim zdaniem jeszcze za wcześnie na takie Facebook owe grupy tutaj, mało się jednak znamy[emoji6]

Cześć:) gratulacje i sama również nie mam nic przeciwko grupie na fb
Ja zostaję tutaj. Po pierwsze pewnie przybędzie jeszcze dziewczyn, a po drugie ja korzystam z fb i dzielę je tylko z bliskimi mi osobami. Nie ufam fb pod względem bezpieczeństwa danych może dlatego. Mam nadzieję że jednak jakieś dziewczyny tu zostaną ;)

Dziewczyny, które mówiły że tak dużo płacą za pierwsze badania, czy Wasi lekarze nie przyjmują na NFZ? Tzn nie mogli by się umówić z Wami podczas prywatnej wizyty, że wpadniecie do poradni i dadzą Wam skierowanie na badania?

Stokrotka i Green trzymam za was kciuki! :)

Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Ja też robię komuś i sobie ....jestem z zawodu kosmetyczką więc ciężko byłoby mi się z tym rozstać na 9 miesięcy. Tak jak pisała koleżanka ,maseczka i rękawiczki wskazane

Ja nie chcę rozdzielać czy cuś tylko jakby ktos chciał to można i na fb i tu :) ja z poprzedniej wiem,ze tam wygodniej się na rozne tematy piszę bo nie pod jednym postem a jak jest duzo mam ( kilkanascie czy kilkadziesiat nawet) to tak czytelniej. Ja będe tu i tu tylko czasu mało z dwulatką..

reklama
Do góry