reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wiesz co mam rwę kulszowa i jakiś ucisk na nerw, a teraz dodatkowo macica utrudnia sprawę. Nikt mnie w sumie nie uprzedził ze istnieje takie ryzyko :( wczesniej brałam zastrzyki + naświetlanie i tramal a teraz leżę i kwicze :(

Oj to niedobrze. Rozumiem Cię, ja jestem po operacjach kręgosłupa. Tylko co Cię uciska anatomiczne niemożliwe żeby już Ci uciskała macica za wcześniej. Może wróciła Ci rwa kulszowa. Ja gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję o operacji to bez wahania bym to zrobiła. Z tym że ja miałam już brak czucia w nodze, nie było do śmiechu No i operacja prywatną bo na NFZ nie polecam mi pierwsza skopali. Musisz jak najszybciej skonsultować się z neurochirurgiem czy tam lekarzem który Cię leczył .

reklama
Witaj MaroAnn [emoji257] gratuluje [emoji8]

Co do fb ja nie mam wiec dla mnie ta opcja odpada i troche nie fajnie jak sie potem grupa posypie bo czesc bedzie tylko na fb a czesc tu...[emoji57]

Zreszta z tego co dziewczyny pisaly tutaj mozna zrobic watek zamkniety i nikt inny mam tu nie bedzie zaglądał[emoji57][emoji6]
Ja też mam takie zdanie, też nie mam fb

Można byc zawsze i tu i tu :) mi wygodniej o wiele na fb, moze ktos się zbierzę to ja się zabieram za zalożenie grupy dziś
Ale z tego co wiem mozna tu zrobic tajny watek wiec to praktycznie jak tajna grupa na fb [emoji6]

Jednak fb to juz duzo mniej anonimowe miejsce a raczej nie kazda chciałaby zdradzac swoje dane (swiat jest maly- mozna na takiej grupie np trafic na jakąś znajoma, niekoniecznie ulubiona [emoji14])
Poza tym jak widac nie kazda posiada fb i skoro przychodzi (przynajmniej ja[emoji6])na taki wątek to po to zeby byc tu [emoji14]
Poza tym jak sie dzidzia urodzi to raczej ciezko buc tu i tu i konczy sie to potem tym ze watek umiera a bo kilka osob zaglada na niego a reszta ucieka na fb i tam pisza o wszystkim[emoji57] a skoro zaczynamy tu wspolnie przechodzic cala ciążę to przykro jak potem nie ma z kim pogadac [emoji14] ale moze tylko ja tak uważam, zacofana jestem i tyle [emoji14][emoji57]

Dziewczyny, jak mnie bolą plecy..
Od trzech dni tak mam. Raz bolą, raz nie bolą.. Przeważnie boli krzyż. Przestaje jak się położę. Nigdy wcześniej tak nie miałam tylko teraz, w ciąży mi się tak coś porobiło. To groźne?

Oj to niedobrze. Rozumiem Cię, ja jestem po operacjach kręgosłupa. Tylko co Cię uciska anatomiczne niemożliwe żeby już Ci uciskała macica za wcześniej. Może wróciła Ci rwa kulszowa. Ja gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję o operacji to bez wahania bym to zrobiła. Z tym że ja miałam już brak czucia w nodze, nie było do śmiechu No i operacja prywatną bo na NFZ nie polecam mi pierwsza skopali. Musisz jak najszybciej skonsultować się z neurochirurgiem czy tam lekarzem który Cię leczył .

Wiesz co jestem pod opieka neurologa. 4 mc temu miałam prawostronne zaburzenie czucia w całej nodze i częściowo w biodrze. Teraz tak jakby mam ucisk na kark bark i drętwieje mi lewa strona twarzy. Z tego co wiem mam jakieś wypukliny między kręgowe i ucisk. Ostatnio jak byłam u giną to powiedział ze mnie w sumie nie boli typowo podbrzusze tylko mam ucisk na nerwy i równie dobrze może się to odbić tak ze za 2 mc będę lezec plackiem przez to

reklama
Do góry