reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wróciłam z urlopu! Cudownie było, kilometry po plażach i szukanie skamielin :D
Oczywiście nie nadrobię tyłu stron, bo kompletnie włączyłam net na te dni i nawet nie miałam ochoty zaglądać ;)
Co nowego słychać? Mam nadzieję że same dobre rzeczy?
Super ze urlop udany [emoji4]uwielbiam wlasnie takie urlopy bez neta i tej przekletej techniki[emoji4]

Współczuję i domyślam się tylko jak bardzo może to być uciążliwe...
Aczkolwiek czasem się zastanawiam czy wszystko jest ok skoro nie mam tak typowych objawów...
Nie martw sie i nie zastanawiaj [emoji6] ja wiem ze ciężko, bylam tu pierwsza ktora panikowala z braku objawów a jednak wszystko jest dobrze i objawy wcale nie sa konieczne [emoji8]
Dzień dobry :) młoda w przedszkolu a ja się lenie na kanapie z kawa w reku. Powiem wam ze meczy mnie to siedzenie na zwolnieniu. Niby mogę odpocząć a tak na prawdę do 15 jestem jak młody Bóg. Dopiero później zaczyna mnie mdlic i senna się robie a już mała akurat jest w domu :(

Mamuśki które maja dziś wizyty! Powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Kamila współczuje przeziębienia u młodego. Ja bym chyba zwariowała cały dzień z młoda w domu. Już mi przez weekend dała popalić :(

Co do paracetamolu, ja aż się dziwie. Do tej pory brałam ketonal lub tramal bo nic innego na mnie nie działało a tu nagle zdziwko. Bolał mnie ostatnio ząb, wzięłam dwie tabletki i przeszło :)

U mnie dzisiaj 8+5 wizytę po skierowanie na badania mam 6.11 a 9.11 usg bo okazuje ze się nadal nie miałam dokładnego usg oceniającego np wiek ciąży. A po wizycie na IP wiem ze ciaza jest młodsza
Odpoczywaj [emoji8]

Co do tabletek to ja tez zawsze tylko ketonal bo nic innego nie działa, raz mnie tak glowa bolala ze wzielam apap niestety nic sie nie zmienilo i nie pomaga nadal.. wiec jak juz mnie cos boli to wole sie przemeczyc bo po co mam pchac w siebie chemie która i tak nie działa... wczoraj tez mnie glowa wieczorem okropnie bolala to najlepszym sposobem okazal sie schlodzony termofor z pestek wisni (wrzucalam tu jakis czas temu foto ze mi przyszlo- mozna za darmo zamowic na stronie bebiklubu[emoji6]tak samo jak na hipp i bebiprogramie sa dostepne darmowe paczki[emoji6])

Dobrze ze tz ma caly tydzien wolne to nie jestem sama z chorym mlodym, i mam nadzieje ze sie nie zaraze[emoji57]

Wróciłam z urlopu! Cudownie było, kilometry po plażach i szukanie skamielin :D
Oczywiście nie nadrobię tyłu stron, bo kompletnie włączyłam net na te dni i nawet nie miałam ochoty zaglądać ;)
Co nowego słychać? Mam nadzieję że same dobre rzeczy?
Myślałam o tobie wczoraj i mialam cie wywoływać [emoji8] ciesze sie ze urlop udany [emoji8] a jak sie czujesz ?

Super ze urlop udany [emoji4]uwielbiam wlasnie takie urlopy bez neta i tej przekletej techniki[emoji4]
Tak, zupełnie inaczej się odpoczywa :) książki, gry, spacery ❤️
Myślałam o tobie wczoraj i mialam cie wywoływać [emoji8] ciesze sie ze urlop udany [emoji8] a jak sie czujesz ?
Dziękuję, bardzo udany :)
Czuję się dobrze, nic nie boli tylko po każdym długim spacerze musiałam iść spać na godzinę :p kondycja mizerna.

Nie martw sie i nie zastanawiaj [emoji6] ja wiem ze ciężko, bylam tu pierwsza ktora panikowala z braku objawów a jednak wszystko jest dobrze i objawy wcale nie sa konieczne [emoji8]Odpoczywaj [emoji8]

Co do tabletek to ja tez zawsze tylko ketonal bo nic innego nie działa, raz mnie tak glowa bolala ze wzielam apap niestety nic sie nie zmienilo i nie pomaga nadal.. wiec jak juz mnie cos boli to wole sie przemeczyc bo po co mam pchac w siebie chemie która i tak nie działa... wczoraj tez mnie glowa wieczorem okropnie bolala to najlepszym sposobem okazal sie schlodzony termofor z pestek wisni (wrzucalam tu jakis czas temu foto ze mi przyszlo- mozna za darmo zamowic na stronie bebiklubu[emoji6]tak samo jak na hipp i bebiprogramie sa dostepne darmowe paczki[emoji6])

Dobrze ze tz ma caly tydzien wolne to nie jestem sama z chorym mlodym, i mam nadzieje ze sie nie zaraze[emoji57]

Tez zamowilam ten termoforek ale innych paczek darmowych nie znalazłam :(

Mlody siedzi z tatą w drugim pokoju a ja mam wolne [emoji23] wlasnie wlaczylam sobie grę [emoji14]
IMG_20181029_104549.jpg

Załączniki

• IMG_20181029_104549.jpg
    IMG_20181029_104549.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 330
Ja dzisiaj zrobiłam badania krwi - pobrano mi aż 5 fiolek !!:oo: I teraz zasłużony odpoczynek. Do zrobienia został mi tylko mocz i cytologia.

reklama
Tez zamowilam ten termoforek ale innych paczek darmowych nie znalazłam :(
Ja zamawialam jakis czas temu z hipp bo tam byl taki fajny trojkat do auta z imieniem dziecka+ chusteczki nawilżane i teczka i takim mini notatnikiem/poradnikiem. Oraz z bebi programu - poradnik, teczka, karty kontrastowe i kocyk/zabawka sensoryczna [emoji6]
Zerknij tutaj powinno ci wyskoczyc po rejestracji [emoji6]
Link do: Rejestracja - baza wiedzy i materiały do pobrania | BebiProgram

Link do: Zarejestruj się | HiPP Bio
1540808727755.jpg
1540808820828.jpg

Załączniki

• 1540808727755.jpg
    1540808727755.jpg
    431,5 KB · Wyświetleń: 304
  • 1540808820828.jpg
    1540808820828.jpg
    480,5 KB · Wyświetleń: 313