reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej Dziewczyny! Moge sie do Was przyłączyć? Też mam termin na czerwiec. To moja trzecia ciąża i tak jak część z Was męczą mnie mega mdłości ☹
Witaj :-) Ja mam miec w kartę ciąży założoną w 10tyg, chociaż miałam już usg z serduszkiem. To też moja trzecia ciąża.

@Grabcia123 , też plamilam...a potem zobaczyłam serduszko. Wiem, że ciężko jest się nie denerwować. Sama wpadłam w okropny płacz...ale tak jak dziewczyny piszą: plamienia to często przypadłość. Oczywiście trzeba to skontrolować, ale spróbuj się choć troszkę uspokoić i nie zakładać najgorszego :-*
@Kaamilaaa ale Ci się zaczął dzień...oby z Małym było lepiej. Mój w tym roku zaczął chodzić do przedszkola i ja już przestałam liczyć ile razy był chory od września. Masakra. Nie lubię jak dzieci chorują :-\ Także niech Twój synek szybko zdrowieje :-*
@Ilma witaj w klubie...głowa jak bolała tak boli (doszedł do tego mocny katar) nawet ciężko mi auto prowadzić. A dziś muszę trochę jeździć. Oby do czwartku jak mąż będzie mieć wolne.

Dziewczyny, które dziś wizytuja: Kciuki! Czekamy na dobre wieści od Was.

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry. Ja przez ta zmiane czasu poszlam spac o 21 a dzisiaj rano o 5 jak zadzwonil budzik to bylam jeszcze bardziej zmeczona. Nie znoszę zmian czasu. Jak w ciazy nie jestem to źle je znoszę a teraz to jeszcze gorzej.

Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
Nati88 ja pierwszą wizytę mam dopiero 16 listopada, wg moich obliczeń to już też 8 tydzień ciąży będzie, ale czekam cierpliwie. [emoji4]

Hej! [emoji4] ja w sobotę zrobiłam wszystkie badania i mam już wyniki. Z tego co widzę wszystko w normie, teraz czekam do soboty na wizytę. Będzie 7+6 więc mam nadzieję, że już coś więcej zobaczę. Czuje się nieciazowo. Ani mdłości, apetyt dopisuje, głowa nie boli. Tyle że senna jestem

reklama
Dzień dobry :) młoda w przedszkolu a ja się lenie na kanapie z kawa w reku. Powiem wam ze meczy mnie to siedzenie na zwolnieniu. Niby mogę odpocząć a tak na prawdę do 15 jestem jak młody Bóg. Dopiero później zaczyna mnie mdlic i senna się robie a już mała akurat jest w domu :(

Mamuśki które maja dziś wizyty! Powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Kamila współczuje przeziębienia u młodego. Ja bym chyba zwariowała cały dzień z młoda w domu. Już mi przez weekend dała popalić :(

Co do paracetamolu, ja aż się dziwie. Do tej pory brałam ketonal lub tramal bo nic innego na mnie nie działało a tu nagle zdziwko. Bolał mnie ostatnio ząb, wzięłam dwie tabletki i przeszło :)

U mnie dzisiaj 8+5 wizytę po skierowanie na badania mam 6.11 a 9.11 usg bo okazuje ze się nadal nie miałam dokładnego usg oceniającego np wiek ciąży. A po wizycie na IP wiem ze ciaza jest młodsza

Do góry