green_parsley
Fanka BB :)
Też mam mega stres, po brzuchu mi jeździ, jeszcze tylko rozwolnienia brak żebym dostała [emoji21][emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze urlop udany [emoji4]uwielbiam wlasnie takie urlopy bez neta i tej przekletej techniki[emoji4]Wróciłam z urlopu! Cudownie było, kilometry po plażach i szukanie skamielin
Oczywiście nie nadrobię tyłu stron, bo kompletnie włączyłam net na te dni i nawet nie miałam ochoty zaglądać
Co nowego słychać? Mam nadzieję że same dobre rzeczy?
Nie martw sie i nie zastanawiaj [emoji6] ja wiem ze ciężko, bylam tu pierwsza ktora panikowala z braku objawów a jednak wszystko jest dobrze i objawy wcale nie sa konieczne [emoji8]Współczuję i domyślam się tylko jak bardzo może to być uciążliwe...
Aczkolwiek czasem się zastanawiam czy wszystko jest ok skoro nie mam tak typowych objawów...
Odpoczywaj [emoji8]Dzień dobry młoda w przedszkolu a ja się lenie na kanapie z kawa w reku. Powiem wam ze meczy mnie to siedzenie na zwolnieniu. Niby mogę odpocząć a tak na prawdę do 15 jestem jak młody Bóg. Dopiero później zaczyna mnie mdlic i senna się robie a już mała akurat jest w domu
Mamuśki które maja dziś wizyty! Powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Kamila współczuje przeziębienia u młodego. Ja bym chyba zwariowała cały dzień z młoda w domu. Już mi przez weekend dała popalić
Co do paracetamolu, ja aż się dziwie. Do tej pory brałam ketonal lub tramal bo nic innego na mnie nie działało a tu nagle zdziwko. Bolał mnie ostatnio ząb, wzięłam dwie tabletki i przeszło
U mnie dzisiaj 8+5 wizytę po skierowanie na badania mam 6.11 a 9.11 usg bo okazuje ze się nadal nie miałam dokładnego usg oceniającego np wiek ciąży. A po wizycie na IP wiem ze ciaza jest młodsza
Myślałam o tobie wczoraj i mialam cie wywoływać [emoji8] ciesze sie ze urlop udany [emoji8] a jak sie czujesz ?Wróciłam z urlopu! Cudownie było, kilometry po plażach i szukanie skamielin
Oczywiście nie nadrobię tyłu stron, bo kompletnie włączyłam net na te dni i nawet nie miałam ochoty zaglądać
Co nowego słychać? Mam nadzieję że same dobre rzeczy?
Tak, zupełnie inaczej się odpoczywa książki, gry, spacerySuper ze urlop udany [emoji4]uwielbiam wlasnie takie urlopy bez neta i tej przekletej techniki[emoji4]
Dziękuję, bardzo udanyMyślałam o tobie wczoraj i mialam cie wywoływać [emoji8] ciesze sie ze urlop udany [emoji8] a jak sie czujesz ?
Nie martw sie i nie zastanawiaj [emoji6] ja wiem ze ciężko, bylam tu pierwsza ktora panikowala z braku objawów a jednak wszystko jest dobrze i objawy wcale nie sa konieczne [emoji8]Odpoczywaj [emoji8]
Co do tabletek to ja tez zawsze tylko ketonal bo nic innego nie działa, raz mnie tak glowa bolala ze wzielam apap niestety nic sie nie zmienilo i nie pomaga nadal.. wiec jak juz mnie cos boli to wole sie przemeczyc bo po co mam pchac w siebie chemie która i tak nie działa... wczoraj tez mnie glowa wieczorem okropnie bolala to najlepszym sposobem okazal sie schlodzony termofor z pestek wisni (wrzucalam tu jakis czas temu foto ze mi przyszlo- mozna za darmo zamowic na stronie bebiklubu[emoji6]tak samo jak na hipp i bebiprogramie sa dostepne darmowe paczki[emoji6])
Dobrze ze tz ma caly tydzien wolne to nie jestem sama z chorym mlodym, i mam nadzieje ze sie nie zaraze[emoji57]
Ja zamawialam jakis czas temu z hipp bo tam byl taki fajny trojkat do auta z imieniem dziecka+ chusteczki nawilżane i teczka i takim mini notatnikiem/poradnikiem. Oraz z bebi programu - poradnik, teczka, karty kontrastowe i kocyk/zabawka sensoryczna [emoji6]Tez zamowilam ten termoforek ale innych paczek darmowych nie znalazłam