reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej

Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża ;)

o
Cześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]
kurcze;/.....no nic musisz poczekac....:p mojego malego tez cos rozklada mnie dzis rano bolalo gardlo;/

Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża ;)
Ja juz usg mialam i wtedy juz biło serduszko. No mam nadzieję że teraz mi założą te kartę.

reklama
Witaj [emoji257] ja na pierwszej wizycie bylam w 8tc 7+3 mialam usg i serduszko juz bilo, wtedy dostalam skierowanie na badania ale karty ciazy jeszcze nie zakladalismy, ide w przyszlym tygodniu w 9+5 czyli koncowce 10tc i dopiero bede miala karte ciazy [emoji6]

Do góry