reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
Dużo dzisiaj wizyt. Ja na środę też mam na wieczór, a chyba wolałabym iść ranoDzień dobry Witam się ją... Dopiero wstałam ale mam już stresa... Byle do 18.50
@green_parsley kciuki za dzisiejszą wizyte[emoji4]
@Kaamilaaa zacisniete podwojnie[emoji8]
@Grabcia123 nie denerwuj sie, jeli to cie uspokoi owszem lec do gina badz na ip najwazniejsze to spokoj wewnetrzny. Bedzie dobrze.
@Stokrotka123% tez wizytujesz? Jak tak to trzymam kciuki za dobre wiesci[emoji4]
Witam sie z nad kawusi, nie wyspalam sie wogole chyba przez ta zmiane czasu, caly dzien wczoraj taki jakis dupiaty. Dzisiaj mam zamiar ogarnac mieszkanie, obiad mam z wczoraj wiec dzisiaj calkowicie poswiece sie malej. [emoji4]Pozdrawiam wszystkie mamuski.
@Kaamilaaa zacisniete podwojnie[emoji8]
@Grabcia123 nie denerwuj sie, jeli to cie uspokoi owszem lec do gina badz na ip najwazniejsze to spokoj wewnetrzny. Bedzie dobrze.
@Stokrotka123% tez wizytujesz? Jak tak to trzymam kciuki za dobre wiesci[emoji4]
Witam sie z nad kawusi, nie wyspalam sie wogole chyba przez ta zmiane czasu, caly dzien wczoraj taki jakis dupiaty. Dzisiaj mam zamiar ogarnac mieszkanie, obiad mam z wczoraj wiec dzisiaj calkowicie poswiece sie malej. [emoji4]Pozdrawiam wszystkie mamuski.
Pianistka1991
Cześć dziewczyny, mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty i niezmiennie wierzę, że dzisiaj Dzień Dobrych Wieści zobaczycie wieczorem!
Miłego dnia
Miłego dnia
Kaamilaaa
Cześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]
Ty to masz pechaCześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
reklama
Kaamilaaa
Nawet mi nie mow... ja tak juz bylam nastawiona ze pojde dzis i bede miala spokój a tu najpierw mlody wstal i mamusiuuu jestem chory [emoji17] a potem dzwonilam zeby sie dowiedzieć co i jak to sie nie dodzwonilam a w pzu dowiedzialam sie ze dopiero w przyszły poniedziałek będzie otwarte... no nic tak czy siak zdążę miec wyniki na srode wiec trudno..Ty to masz pecha