reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny! Miałam ciężką noc. O 4 nad ranem męczyły mnie takie mdłości, że masakra.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja podglądanko mam dopiero za tydzień we wtorek o 19.20. Nie mogę się doczekać [emoji16]

Hej Wam!
U mnie też ciężka noc z mdlosciami od wczorajszego popołudnia... Ledwo zwlekam sie do pracy. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

@green_parsley kciuki za dzisiejszą wizyte[emoji4]
@Kaamilaaa zacisniete podwojnie[emoji8]
@Grabcia123 nie denerwuj sie, jeli to cie uspokoi owszem lec do gina badz na ip najwazniejsze to spokoj wewnetrzny. Bedzie dobrze.
@Stokrotka123% tez wizytujesz? Jak tak to trzymam kciuki za dobre wiesci[emoji4]
Witam sie z nad kawusi, nie wyspalam sie wogole chyba przez ta zmiane czasu, caly dzien wczoraj taki jakis dupiaty. Dzisiaj mam zamiar ogarnac mieszkanie, obiad mam z wczoraj wiec dzisiaj calkowicie poswiece sie malej. [emoji4]Pozdrawiam wszystkie mamuski.

Cześć dziewczyny, mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty i niezmiennie wierzę, że dzisiaj Dzień Dobrych Wieści :) zobaczycie wieczorem!

Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]

Hej dziewczyny, ja wczoraj , miałam mega kiepski dzień. Mdłości i ból głowy A dzisiaj rano nie lepiej też głowa boli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, moja dopiero jutro :D

reklama
Ty to masz pecha :D
Nawet mi nie mow... ja tak juz bylam nastawiona ze pojde dzis i bede miala spokój a tu najpierw mlody wstal i mamusiuuu jestem chory [emoji17] a potem dzwonilam zeby sie dowiedzieć co i jak to sie nie dodzwonilam a w pzu dowiedzialam sie ze dopiero w przyszły poniedziałek będzie otwarte... no nic tak czy siak zdążę miec wyniki na srode wiec trudno..

Do góry