reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej

Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża ;)

o
Cześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]
kurcze;/.....no nic musisz poczekac....:p mojego malego tez cos rozklada mnie dzis rano bolalo gardlo;/

Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża ;)
Ja juz usg mialam i wtedy juz biło serduszko. No mam nadzieję że teraz mi założą te kartę.

reklama
Witaj [emoji257] ja na pierwszej wizycie bylam w 8tc 7+3 mialam usg i serduszko juz bilo, wtedy dostalam skierowanie na badania ale karty ciazy jeszcze nie zakladalismy, ide w przyszlym tygodniu w 9+5 czyli koncowce 10tc i dopiero bede miala karte ciazy [emoji6]

Do góry