reklama
WitajHej Dziewczyny! Moge sie do Was przyłączyć? Też mam termin na czerwiec. To moja trzecia ciąża i tak jak część z Was męczą mnie mega mdłości ☹
Nati88
Fanka BB :)
Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
Pianistka1991
Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciążaJak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
o
kurcze;/.....no nic musisz poczekac.... mojego malego tez cos rozklada mnie dzis rano bolalo gardlo;/Cześć dziewczyny... wiecie jak to sie mowi jak nie urok to...
Moj punkt pobrań nieczynny caly tydzień...dopiero w przyszly poniedziałek pójdę(a juz chcialam miec to za soba...), dobrze chociaz ze wyniku beda na nastepny dzień.. dodatkowo mlody chory, kaszel, katar i goraczka 37,7[emoji17]
witajHej Dziewczyny! Moge sie do Was przyłączyć? Też mam termin na czerwiec. To moja trzecia ciąża i tak jak część z Was męczą mnie mega mdłości ☹
Nati88
Ja juz usg mialam i wtedy juz biło serduszko. No mam nadzieję że teraz mi założą te kartę.Witaj! Ja pierwsze USG mialam na poczatku 7 tygodnia, kolejne mam na początku 13, a badania prenatalne w 14. Kartę ciąży ginekolog założył mi od razu, z tym, ze nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża
spokojnie kochana daj znac jak cos bedziesz wiedziala:*Dziewczyny zauważyłam nie wielkie brązowe plamy jutro pędze do giną jestem przerażona
reklama
Kaamilaaa
Witaj [emoji257] ja na pierwszej wizycie bylam w 8tc 7+3 mialam usg i serduszko juz bilo, wtedy dostalam skierowanie na badania ale karty ciazy jeszcze nie zakladalismy, ide w przyszlym tygodniu w 9+5 czyli koncowce 10tc i dopiero bede miala karte ciazy [emoji6]Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej