reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja w ogóle nie mam pomysłu na imię dla chłopczyka. O jakich myślałaś? Ja dla dziewczynki Klara [emoji4]
Dla chlopca jest wiecej pomyslow [emoji6] mi najbardziej podoba sie Albert a tz Michał ale Albert tez mu sie spodobal wiec w razie czego bede go namawiac [emoji23]
Z meskich podoba mi sie jeszcze Eryk, Norbert, Dariusz, Dawid, Jacek, Marek, Hubert[emoji57]

reklama
Ja właśnie wróciłam z paznokci więc trochę mi się nastrój poprawił. Teraz leżę przed tv i oglądam program o ciąży i porodach na ipli , oczywiście już oglądałam cały sezon po narodzinach młodszej córki ale teraz znowu mnie naszło, uwielbiam to[emoji7]

Temat imion widzę :D u nas będzie problem jeśli będzie drugi syn ponieważ kompletnie nie mam koncepcji na imię, podoba mi się Aleksander ale mąż się nie zgadza, on chce Bruno, z tym że mi się nie podoba :/ dla dziewczynki chyba bym wybrała Malwina, mąż obiekcji nie ma :p

no co Ty za co mamy sie wqrzac:p przeciez to normalny tmat :D u mnie mąż przekonany, że będzie dziewczynka chce imie Berenika! tragedia jak dla mnie. a mi sie podoba Jowita i Miłosz
Ja mam syna Miłosza i córkę Martę. Teraz jak będzie dziewczynka to bedzie albo Matylda albo Luiza a jak chłopczyk to nie wiem. Kiedys pogobalo mi sie Igor i Gabriel ale juz nie jestem przekonana.

Mi się podoba dla chłopaka Ignacy, ale z drugiej strony troszkę przestarzałe i chylilabym się ku takim "uniwersalnym" np. Łukasz, Mateusz [emoji14]

reklama
Ja mam syna Miłosza i córkę Martę. Teraz jak będzie dziewczynka to bedzie albo Matylda albo Luiza a jak chłopczyk to nie wiem. Kiedys pogobalo mi sie Igor i Gabriel ale juz nie jestem przekonana.
Piękne imiona...mam siostrę Martę. A Miłosz to wg mnie jedno z najpiekniejszych imion, ale bardzo nam nie pasuje do nazwiska, dlatego mój syn jest Ignacy ;-)
Ja też powoli myślę o imionach. Ale nie mam jeszcze faworytów, mąż jeszcze nie zainteresował się tematem...więc dyskusje na razie przed nami ;-)

Do góry