reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Liczne nabłonki płaskie w ciąży są norma, ja teraz dostałam wyniki z moczu i też bakterie mam i leukocyty :) nie przejmuje się bo w poprzedniej ciąży miałam tak non stop :)

W ogóle w szoku jestem pierwszy raz mam idealne wyniki krwi, cała morfologia idealna, tsh 0.8 jak nigdy i glukoza 83 :D cudownie hihi
Dzięki ;* brałaś antybiotyk na te laukocyty (mam je tylko w osadzie) i bakterie?

Super wyniki, cieszę sie, że wszystko jest ok. :)

reklama
Nie wiem jak wy ale ja dzisiaj mam mega ochotę na frytki. I chyba zrobie sobie z piekarnika. Az pęknę.
Ja dziś po wizycie poszłam na wielką zapiekankę :-D Była mniam...ale już chwilę po zjedzeniu miałam mdłości. Teraz znowu mi źle i niedobrze i nawet nie mam ochoty wchodzić do kuchni :-\

Ja dziś po wizycie poszłam na wielką zapiekankę :-D Była mniam...ale już chwilę po zjedzeniu miałam mdłości. Teraz znowu mi źle i niedobrze i nawet nie mam ochoty wchodzić do kuchni :-\
Ooo zjadłabym taka zapiekankę nawet taka zwykła z pieczarkami i serkiem mmmm[emoji1]

Kurde czytam o zapiekance i normalnie slina mi cieknie. Dzisiaj mam dzien zjadlabym wszystko.

Dziewczyny ja wczoraj z tz gadalam na temat imion i chyba jakiejs wielkiej wojny nie bedzie [emoji1] co prawda to ktore dla dziewczynki mi podoba sie najbardziej, to jemu zupełnie nie pasuje (Daria) ale drugie juz mu sie spodobało czyli Dagmara a mi wpadlo do glowy jeszcze Honorata [emoji7] nawet z meskich pierwsze ktore mi podalam rowniez mu sie spodobalo [emoji7]
Wybaczcie ze ja juz tak w przód wybiegam myslami do imion ale dla mnie to taka nowosc wybierac wspólnie imiona ktore sie nam podobają [emoji7]
Pierwsza ciaze przezywalam sama wiec nie mialam takich "atrakcji" [emoji1]

Dziewczyny ja wczoraj z tz gadalam na temat imion i chyba jakiejs wielkiej wojny nie bedzie [emoji1] co prawda to ktore dla dziewczynki mi podoba sie najbardziej, to jemu zupełnie nie pasuje (Daria) ale drugie juz mu sie spodobało czyli Dagmara a mi wpadlo do glowy jeszcze Honorata [emoji7] nawet z meskich pierwsze ktore mi podalam rowniez mu sie spodobalo [emoji7]
Wybaczcie ze ja juz tak w przód wybiegam myslami do imion ale dla mnie to taka nowosc wybierac wspólnie imiona ktore sie nam podobają [emoji7]
Ja w ogóle nie mam pomysłu na imię dla chłopczyka. O jakich myślałaś? Ja dla dziewczynki Klara [emoji4]

reklama
no co Ty za co mamy sie wqrzac:p przeciez to normalny tmat :D u mnie mąż przekonany, że będzie dziewczynka chce imie Berenika! tragedia jak dla mnie. a mi sie podoba Jowita i Miłosz

Do góry