reklama
Anolik
Fanka BB :)
Ja tez. Jutro wszystkie badania [emoji21]Dobrze ze mi przypomnialyscie...musze dzis kupic pojemniczek na mocz
Dzień dobry!Dzien dobry [emoji257]
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Nie stresuj sie. Mi od dobrych 10 kat wychodzi cos wiecznie w moczu a zdrowa jestem. Teraz np bialko. A lekarz nawet slowa nie powiedzial, mowil, ze jest ok. Olej ten swoj mocz cieplym moczemTeż mam taką nadzieję...
Dziewczyny, mam dość liczne nabłonki płaskie i bakterie w moczu [emoji24] i leukocyty 12 [emoji24]
Jakieś zapalenie się przypałętało... a zero objawów. Czy któraś z Was bierze antybiotyk?
Kaamilaaa
Ja w poniedziałek...Ja tez. Jutro wszystkie badania [emoji21]
Hej [emoji8]Dzień dobry!
Pianistka1991
Haha, dzięki za podniesienie na duchu.. [emoji6]Nie stresuj sie. Mi od dobrych 10 kat wychodzi cos wiecznie w moczu a zdrowa jestem. Teraz np bialko. A lekarz nawet slowa nie powiedzial, mowil, ze jest ok. Olej ten swoj mocz cieplym moczem
mi się już na płacz zbiera, tak się przejmuję, że to zagrozi w jakiś sposób Maleństwu.. domyślam się, że panikuję i kobiety w ciąży mają niekiedy poważniejsze problemy, ale po prostu w ogóle się nie spodziewałam tych laukocytów i bakterii [emoji20]
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Nic sie nie martw. Jesli masz jakas infekcje to sie ja wyleczy i tyle. Sa leki odpowiednie dla kobiet w ciazy. A w ciazy infekcje zdarzaja sie bardzo czesto wiec nie masz sie czym przejmowac.Haha, dzięki za podniesienie na duchu.. [emoji6]
mi się już na płacz zbiera, tak się przejmuję, że to zagrozi w jakiś sposób Maleństwu.. domyślam się, że panikuję i kobiety w ciąży mają niekiedy poważniejsze problemy, ale po prostu w ogóle się nie spodziewałam tych laukocytów i bakterii [emoji20]
Jesli to Cie pocieszy, to miewalam juz nawet drozdze w moczu. Caleee zoo normalnie. I zyje
Madelaine701
Nie denerwuj się tak, mi w moczu wyszły jakieś ciałka ketonowe, też już panikowałam a okazało się, że po prostu za mało pijeHaha, dzięki za podniesienie na duchu.. [emoji6]
Pianistka1991
Dzięki, trochę mi lepiej [emoji8] kupię sobie dzisiaj sok z żurawiny i może trochę powalczę z tymi bakteriami na własną rękę [emoji39] a w poniedziałek zadzwonię do swojego ginekologa i zapytam czy przepisze antybiotyk, czy mam wyluzować [emoji39]Nic sie nie martw. Jesli masz jakas infekcje to sie ja wyleczy i tyle. Sa leki odpowiednie dla kobiet w ciazy. A w ciazy infekcje zdarzaja sie bardzo czesto wiec nie masz sie czym przejmowac.
Jesli to Cie pocieszy, to miewalam juz nawet drozdze w moczu. Caleee zoo normalnie. I zyje
reklama
Liczne nabłonki płaskie w ciąży są norma, ja teraz dostałam wyniki z moczu i też bakterie mam i leukocyty nie przejmuje się bo w poprzedniej ciąży miałam tak non stopDzięki, trochę mi lepiej [emoji8] kupię sobie dzisiaj sok z żurawiny i może trochę powalczę z tymi bakteriami na własną rękę [emoji39] a w poniedziałek zadzwonię do swojego ginekologa i zapytam czy przepisze antybiotyk, czy mam wyluzować [emoji39]
W ogóle w szoku jestem pierwszy raz mam idealne wyniki krwi, cała morfologia idealna, tsh 0.8 jak nigdy i glukoza 83 cudownie hihi