reklama
A dziewczynka Liliana
Liliana też mi się podoba
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja mam jakieś spaczenie co do imion skrajnie popularnych, typu Antek, Franek, Amelka, Zuzia, Helenka itp... owszem, są ładne ale co drugie dziecko w szkole nosi teraz to imię..
Dla dziewczynek podoba mi się dużo imion - Iga, Inga, Blanka, Emilia, Pola, Mila... i wiele innych.
Z chłopcami mam problem, ale chyba dla mnie najładniejsze to Oskar, może Albert, Ernest, Stefan, Maurycy? różne imiona mi chodzą po głowie [emoji39]
Dla dziewczynek podoba mi się dużo imion - Iga, Inga, Blanka, Emilia, Pola, Mila... i wiele innych.
Z chłopcami mam problem, ale chyba dla mnie najładniejsze to Oskar, może Albert, Ernest, Stefan, Maurycy? różne imiona mi chodzą po głowie [emoji39]
Kaamilaaa
Albert jest swietne [emoji14] moj nr 1 na liscie najlepszych [emoji14]Ja mam jakieś spaczenie co do imion skrajnie popularnych, typu Antek, Franek, Amelka, Zuzia, Helenka itp... owszem, są ładne ale co drugie dziecko w szkole nosi teraz to imię..
Ja-ga
Podoba mi się Helenka i Franek...od zawsze myślałam o Helenie...ale tak jak piszesz: za bardzo popularne i jednak trochę mi to przeszkadza.Ja mam jakieś spaczenie co do imion skrajnie popularnych, typu Antek, Franek, Amelka, Zuzia, Helenka itp... owszem, są ładne ale co drugie dziecko w szkole nosi teraz to imię..
Silje1008
Odebrałam wyniki badań online.. cukier 102.. myślicie, że na podstawie tego będę musiała powtarzać badania? [emoji53]
No i cytomegalia IgG 492 [emoji33] czyli przechodziłam kiedyś tą chorobę.. na szczescie igM ujemne..
W ogóle wszystko takie w dolnych granicach normy, ale to chyba (?) w ciąży normalne.
Pewnie z cukrem będziesz musiała zrobić krzywa lub jeszcze raz powtarzać:/
Silje1008
My tez już z mężem powoli myślimy nad imionami. W pierwszej ciąży nie miałam nic do gadania, mąż już od dawna miał typ dla chłopca i synek został Julkiem zreszta jak teraz tak na niego patrzę to bardzo mu pasuje
Co do chłopca w tej ciąży to może Filip, Wojtek lub tak jak ma mój mąż, Mariusz. Z dziewczynkami więcej problemu chociaż Natalia to naprawdę piękne imię , i kiedyś właśnie tak chciałam nazwać córkę, teraz jeszcze myśle o Kalinie albo zeby już było rodem z Króla Juliana w domu- Jagódka)
Co do chłopca w tej ciąży to może Filip, Wojtek lub tak jak ma mój mąż, Mariusz. Z dziewczynkami więcej problemu chociaż Natalia to naprawdę piękne imię , i kiedyś właśnie tak chciałam nazwać córkę, teraz jeszcze myśle o Kalinie albo zeby już było rodem z Króla Juliana w domu- Jagódka)
reklama
Zaskoczona2013
U mnie będzie albo Pola albo Leoś