reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Agatki cieszę się, że już po ;-)

Dziewczyny tak na szybko, właśnie wyszłam z gabinetu lekarza i od położnej: jest serce! Widziałam <3
Ciśnienie wyszło mi w normie...ale blisko górnej granicy. Myślę, że to z emocji ale trochę się wystraszylam (jak to ja).
Lekarz troszke mnie wkurzyl swoją gburowatością...myślę nad zmianą.
Ale najważniejsze jest serce!!!
gratuluje! masz racje najwazniejsze ze jest serduszko:) a nad lekarzem potem bedziesz myslec :)

Dobrze cie tu mieć [emoji8][emoji8]
Ja juz to widze jak bedzie mnie skrecac z braku jedzenia a w dodatku jak znam swoje szczęście to pewnie trafie na towarzystwo w ktorym kazdy bedzie chcial byc pierwszy... juz mnie trzesie na sama myśl [emoji19]
Dobrze ze chociaz za badania zaplace niecala stowe[emoji57]
Ja robiłam tylko morfologie, tsh i glukoze a no i mocz i zapłaciłam 57 złotych. Tokso robiłam w sierpniu więc nie musiałam. Moja gin nie zleca HIV, ale przy następnym badaniu sobie zrobię. W ogóle też miałam problem wytrzymać z głodu bo aż mną rzucało, na szczęście ludzi w labiie nie było, weszłam od razu i już teraz mam brzuch pełny :)

reklama
Ja robiłam tylko morfologie, tsh i glukoze a no i mocz i zapłaciłam 57 złotych. Tokso robiłam w sierpniu więc nie musiałam. Moja gin nie zleca HIV, ale przy następnym badaniu sobie zrobię. W ogóle też miałam problem wytrzymać z głodu bo aż mną rzucało, na szczęście ludzi w labiie nie było, weszłam od razu i już teraz mam brzuch pełny :)
No to malo mialas teraz do zrobienia [emoji6]
Ja mam w sumie 11 badan i az mi słabo ile to krwi pójdzie [emoji57]

Do góry