pewnie, ze brac. ja mimo, ze nie bylo poronienia mam brac caly czas luteine i acard. bierz, nie zaszkodziHej, ja już po wizycie. Dopiero dostałam skierowanie na usg, a lekarz już ze względu na wcześniejsze poronienie przepisał mi duphaston bez żadnych badań. Jak myślicie, brać?
reklama
gratuluje! masz racje najwazniejsze ze jest serduszko a nad lekarzem potem bedziesz myslec@Agatki cieszę się, że już po ;-)
Dziewczyny tak na szybko, właśnie wyszłam z gabinetu lekarza i od położnej: jest serce! Widziałam <3
Ciśnienie wyszło mi w normie...ale blisko górnej granicy. Myślę, że to z emocji ale trochę się wystraszylam (jak to ja).
Lekarz troszke mnie wkurzyl swoją gburowatością...myślę nad zmianą.
Ale najważniejsze jest serce!!!
MagdaTZ
Fanka BB :)
A zdziwie Cię położyłam córkę o 19 smacznie spała więc ja pospałam od 19.30 do 6.30 i obudziłam się okropnie zmęczona:/Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze daj znać po wizycie
To chyba tylko ja jestem rekordzistką w spaniu od 22.30 do 7.30, bez przerwy
Zaskoczona2013
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze daj znać po wizycie
To chyba tylko ja jestem rekordzistką w spaniu od 22.30 do 7.30, bez przerwy
Kochana ja dziś spałam od 23.30 do 9.30 bez przerwy a przynajmniej jej sobie nie przypominam
Ja robiłam tylko morfologie, tsh i glukoze a no i mocz i zapłaciłam 57 złotych. Tokso robiłam w sierpniu więc nie musiałam. Moja gin nie zleca HIV, ale przy następnym badaniu sobie zrobię. W ogóle też miałam problem wytrzymać z głodu bo aż mną rzucało, na szczęście ludzi w labiie nie było, weszłam od razu i już teraz mam brzuch pełnyDobrze cie tu mieć [emoji8][emoji8]
Ja juz to widze jak bedzie mnie skrecac z braku jedzenia a w dodatku jak znam swoje szczęście to pewnie trafie na towarzystwo w ktorym kazdy bedzie chcial byc pierwszy... juz mnie trzesie na sama myśl [emoji19]
Dobrze ze chociaz za badania zaplace niecala stowe[emoji57]
Zaskoczona2013
Hej, ja już po wizycie. Dopiero dostałam skierowanie na usg, a lekarz już ze względu na wcześniejsze poronienie przepisał mi duphaston bez żadnych badań. Jak myślicie, brać?
Brać ja biore tez mi lekarz przepisał jak tylko dowiedziałam się o ciąży. Zapobiega to w jakimś stopniu poronieniu wiec warto dmuchać na zimne
Zaskoczona2013
pewnie, ze brac. ja mimo, ze nie bylo poronienia mam brac caly czas luteine i acard. bierz, nie zaszkodzi
A z jakiego powodu masz acard?
reklama
Kaamilaaa
No to malo mialas teraz do zrobienia [emoji6]Ja robiłam tylko morfologie, tsh i glukoze a no i mocz i zapłaciłam 57 złotych. Tokso robiłam w sierpniu więc nie musiałam. Moja gin nie zleca HIV, ale przy następnym badaniu sobie zrobię. W ogóle też miałam problem wytrzymać z głodu bo aż mną rzucało, na szczęście ludzi w labiie nie było, weszłam od razu i już teraz mam brzuch pełny
Ja mam w sumie 11 badan i az mi słabo ile to krwi pójdzie [emoji57]