reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Odebrałam wyniki badań online.. cukier 102.. myślicie, że na podstawie tego będę musiała powtarzać badania? [emoji53]

No i cytomegalia IgG 492 [emoji33] czyli przechodziłam kiedyś tą chorobę.. na szczescie igM ujemne..

W ogóle wszystko takie w dolnych granicach normy, ale to chyba (?) w ciąży normalne.

reklama
Witam się i ja :) młoda u dziadków wiec pospalam. Nos mam zawalony i chyba idzie mi na zatoki :( aj nie podoba mi się to... dzisiaj na 16 wizyta. W sumie nie wiem po co ale coś wczoraj pomieszałam i mam dzisiaj. Wczoraj na sorze wszystko było ok. Serducho bije prawidłowo. Kropka ma 1,04cm ciaza tydzień młodsza niż z OM ale podobno jeszcze może nadrobić i się wyrównać

Odebrałam wyniki badań online.. cukier 102.. myślicie, że na podstawie tego będę musiała powtarzać badania? [emoji53]

No i cytomegalia IgG 492 [emoji33] czyli przechodziłam kiedyś tą chorobę.. na szczescie igM ujemne..

W ogóle wszystko takie w dolnych granicach normy, ale to chyba (?) w ciąży normalne.
Ja miałam 101.6... I już się kontroluje, ale ze względu na to, że w rodzinie mamy speca od cukrzycy i dostalam glukometr i przykaz sprawdzania.
Zobacze co 3.11 powie gin... Mam nadzieje, że krzywa nas ominie [emoji6]

Ja miałam 101.6... I już się kontroluje, ale ze względu na to, że w rodzinie mamy speca od cukrzycy i dostalam glukometr i przykaz sprawdzania.
Zobacze co 3.11 powie gin... Mam nadzieje, że krzywa nas ominie [emoji6]
Też mam taką nadzieję...

Dziewczyny, mam dość liczne nabłonki płaskie i bakterie w moczu [emoji24] i leukocyty 12 [emoji24]
Jakieś zapalenie się przypałętało... a zero objawów. Czy któraś z Was bierze antybiotyk?

Kochana, a na pewno dobrze pobralas mocz? Przepraszam, że tak pytam ale często to jest przyczyną.
Niestety chyba dobrze... kupiłam w szpitalu specjalny pojemniczek, który miał fiolkę w zestawie. Same bakterie czasem ponoć pochodzą ze skóry, ale podwyższone leukocyty to już raczej inny powód [emoji24] niby nie dużo podwyższone, ale bardzo się martwię [emoji20]

Niestety chyba dobrze... kupiłam w szpitalu specjalny pojemniczek, który miał fiolkę w zestawie. Same bakterie czasem ponoć pochodzą ze skóry, ale podwyższone leukocyty to już raczej inny powód [emoji24] niby nie dużo podwyższone, ale bardzo się martwię [emoji20]
Ja zawsze zbieram mocz w domu. W sensie podmywam się i dopiero łapie środkowy strumień. W przeciwnym razie zawsze mi coś wychodzi. Może warto jeszcze powtórzyć, albo skonsultować odrazu z lekarzem.

reklama
Ja zawsze zbieram mocz w domu. W sensie podmywam się i dopiero łapie środkowy strumień. W przeciwnym razie zawsze mi coś wychodzi. Może warto jeszcze powtórzyć, albo skonsultować odrazu z lekarzem.
Może faktycznie coś zrobiłam nie tak.. nie łapalam strumienia tylko (przepraszam za określenie) brałam co było, bo nie chciało mi się prawie w ogóle siusiu..
Ile stresu... może faktycznie powtórzę te badanoa, dzięki ;*

Do góry