reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja już odliczam godziny do poniedziałku bo się martwię że jednak coś nie tak...
Od czasu do czasu po nawet niewielkim wysiłku pojawiają się plamienia-brudzenie i mam już czarne myśli

Ja już odliczam godziny do poniedziałku bo się martwię że jednak coś nie tak...
Od czasu do czasu po nawet niewielkim wysiłku pojawiają się plamienia-brudzenie i mam już czarne myśli
Poleż trochę... i głowa do góry... U mnie lekarz stwierdzi dużego krwiaka ale przepisał mi leki kazał odpoczywać nie dźwigać leżeć nie stresować się wiadomo z tym jest trudno... Ale nie mamy wpływu już na to :happy:ale staram się myśleć pozytywnie bo w pierwszej też miałam dużego krwiaka i nie plamiłam a krwawiłam bardzo tydzień w szpitalu leżałam później w domu się oszczędzalam i dzisiaj mam cudownego 7 letniego synka:happy2:także kochana damy radę :happy2:

Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i zastanawiam się czy przy becie powyżej 15 tysięcy będzie coś widać? Jak myślicie? Nie chcę się stresować

reklama
Do góry