reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Ja-ga @paulinka32, witajcie@Zaskoczona2013 kciuki zacisniete[emoji110]
Ja zawiozlam l4 dziewczyny sie poplakaly. Szefowa mnie zaskoczyla bo pogratulowala i powiedziala ze moje miejsce zawsze bedzie na mnie czekac. Wyszlam uryczana, rozmazana i z moralniakiem. Ale gdy weszlam do domu wsunelam sie pod kocyk to tak mi sie blogo zrobilo usmiechnelam sie i pomyslalam kurde jak milo nic nie robic.
Ale zeby nie bylo za milo dzwonila resciowa za 40 min przywiezie mi małą hehehe. Ale narazie poki och nie ma zajmuje sie nic nie robieniem [emoji6][emoji23]

reklama
To zalezy, czasami już na prenatalnych jak lekarz ma dobry sprzet i dzidzia współpracuje[emoji6] ale okolo 20tc juz powinno byc widac [emoji6]
Chociaz ja to znam takie przypadki gdzie przyszla mama dlugo myślała ze bedzie dziewczynka, częste usg (ze wzgledu na zagrozenie i lezenie w szpitalu) to potwierdzalo a tu niespodzianka po porodzie [emoji14]Ja bym tego tak nie uogolniala [emoji14] znam dziewczynki od malego duzo bardziej niegrzeczne niz np moj mlody [emoji14]
No pewnie ze tak. To było takie z przymrużeniem oka

Ja bym tego tak nie uogolniala [emoji14 pisze:
znam dziewczynki od malego duzo bardziej niegrzeczne niz np moj mlody [emoji14]
Zgodze sie z Tobą. Ja mam syna, ktory jest czasami lobuzem ale latwiej mi sie z nin dogadac niz z córka. Mala strasznie wymusza placzem i jojkami. Czasami to mam dość jak sie na cos uprze.

Zgodze sie z Tobą. Ja mam syna, ktory jest czasami lobuzem ale latwiej mi sie z nin dogadac niz z córka. Mala strasznie wymusza placzem i jojkami. Czasami to mam dość jak sie na cos uprze.
Hahahah pomysl co bedzie pozniej. Ja mam 13 latke masakra czasami mysle ze cos ze mna nie tak i mam ochote ją strzelic..... Fochy, pyskowanie, wymagania masakra. Mlodsza ma 14msc i jest jeszcze slodkim aniolkiem az sie boje jak dorosnie tak szybko czas leci i bede musiala walczyc z dwoma [emoji23][emoji31]

Tak sobie mysle ze teraz chcialabym synka, ale jesli bedzie dziewczynka tez bede happy. Tylko nie wiem jak moj maz to udzwignie. Tyle babek w domu. Jak szejk‍♀️
Ha ha . Ja jestem jedyną kobieta w domu na 4 facetow . Plusy w łazience moge siedzieć ile chce . Minusy nie ma szans nie oszukam ze kolejna para butow torebka czy bluzka sa nie moje a Ty zawsze bedziesz mogla zwalic na córkę. Wszystko ok tylko mysl ze bede miec 3 lub nawet 4 synowe jest poza moim zasiegiem [emoji23][emoji23][emoji16][emoji3]

Pewnie ze nie ma reguły z ta grzecznoscia.
No dokladnie i chlopak i dziewczynak moze byc mega grzeczne albo nie [emoji6]
Moj mlody jest grzeczny i tez idzie sie z nim we wszytkim dogadać, nie upiera sie ani niczego nie wymusza jedynie prosi jak cos chce [emoji4] a jak mialam do czynienia z dziewczynkami od koleżanek to masakra... tak samo moja siostrzenica..duza juz pannica bo 11lat a siostra czasami ma dosc normalnie[emoji6] mowi ze jej synowie - a ma 3 - razem wzieci nie sa tacy jak mloda [emoji23]
Tak sobie mysle ze teraz chcialabym synka, ale jesli bedzie dziewczynka tez bede happy. Tylko nie wiem jak moj maz to udzwignie. Tyle babek w domu. Jak szejk‍♀️
Moj przed wizyta sie smial ze jak beda trojaczki to na bank same dziewczynki i on sie za kilka lat z mlodym wyprowadzi [emoji23] bo do lazienki to juz sie nie dopcha [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry