reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A to tylko jeden karton [emoji1] jeszcze 4 mam zamkniete [emoji1][emoji23]niezly zestawik
Silje1008
hej hej hej czołem cześć !!!!!!
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam
krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ))))
mega radocha ) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek )) ha ha
niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -
termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ))
Cześć gratuluje
Ja-ga
Ja mam ciuszki od ciąży z synkiem [emoji14] wtedy nie wiedzialam co bedzie az do porodu (teraz tez tak zamierzam [emoji14]) wiec mam ciuszki i dziewczece i chłopięce [emoji1] cos sie przyda na pewno [emoji1]
Podziwiam za wytrwałość...fajnie tak nie wiedzieć, ale jestem niestety niecierpliwa Płeć córki poznałam dopiero w 20tyg, za to syna już w 12..na dzień dobry przy usg pokazał co ma między nogami
Zaskoczona2013
Trzymajcie kciuki na 15.45 lecę na szybkie usg
Hehe to nasz syn tez szybko sie pokazał a córka do końca nie i dowiedzielismy sie dopiero jak sie urodzila.Podziwiam za wytrwałość...fajnie tak nie wiedzieć, ale jestem niestety niecierpliwa Płeć córki poznałam dopiero w 20tyg, za to syna już w 12..na dzień dobry przy usg pokazał co ma między nogami
reklama