reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja w pierwszej ciazy mialam latwiej bo nie chcialam wiedziec co będzie i po prostu tak sobie czekalam do porodu [emoji6] ale teraz to wiem ze tz bedzie chciał wiedzieć mozliwie najszybciej[emoji23] on juz po pierwszym usg pytal czy juz wiadomo [emoji23][emoji23]

Ja w pierwszej ciazy mialam latwiej bo nie chcialam wiedziec co będzie i po prostu tak sobie czekalam do porodu [emoji6] ale teraz to wiem ze tz bedzie chciał wiedzieć mozliwie najszybciej[emoji23] on juz po pierwszym usg pytal czy juz wiadomo [emoji23][emoji23]

A kiedy tak mniej więcej widać płeć dziecka? Ja się chyba zapłacę jak to nie będzie chlopak:(

A kiedy tak mniej więcej widać płeć dziecka? Ja się chyba zapłacę jak to nie będzie chlopak:(
To zalezy, czasami już na prenatalnych jak lekarz ma dobry sprzet i dzidzia współpracuje[emoji6] ale okolo 20tc juz powinno byc widac [emoji6]
Chociaz ja to znam takie przypadki gdzie przyszla mama dlugo myślała ze bedzie dziewczynka, częste usg (ze wzgledu na zagrozenie i lezenie w szpitalu) to potwierdzalo a tu niespodzianka po porodzie [emoji14]
No co ty.. dziewczynki są super. A do tego grzeczniejsze
Ja bym tego tak nie uogolniala [emoji14] znam dziewczynki od malego duzo bardziej niegrzeczne niz np moj mlody [emoji14]

reklama
No co ty.. dziewczynki są super. A do tego grzeczniejsze

My z mężem od zawsze chcieliśmy chłopca, ja to w ogóle za dziećmi nie przepadam, a już dziewczynki to jakoś się nie odnajduję. U mnie jeśli się wszystko dobrze skończy to będzie jedyne dziecko niestety. Już Wam pisałam w powitaniach, że jestem po 2 operacjach kręgosłupa, implantach i stelażu. Żyję normalnie, pracuję, uprawiam sport, biegam, ale niestety dwie ciąże mnie zbyt obciążą. Dlatego bardzo mi zależy na chłopczyku.

Do góry