reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
@Zaskoczona2013 Kciuki !
Kaamilaaa
Ja w pierwszej ciazy mialam latwiej bo nie chcialam wiedziec co będzie i po prostu tak sobie czekalam do porodu [emoji6] ale teraz to wiem ze tz bedzie chciał wiedzieć mozliwie najszybciej[emoji23] on juz po pierwszym usg pytal czy juz wiadomo [emoji23][emoji23]
Ilma
Ja w pierwszej ciazy mialam latwiej bo nie chcialam wiedziec co będzie i po prostu tak sobie czekalam do porodu [emoji6] ale teraz to wiem ze tz bedzie chciał wiedzieć mozliwie najszybciej[emoji23] on juz po pierwszym usg pytal czy juz wiadomo [emoji23][emoji23]
A kiedy tak mniej więcej widać płeć dziecka? Ja się chyba zapłacę jak to nie będzie chlopak
kolo 13-14-tego tygodnia juz moze byc widacA kiedy tak mniej więcej widać płeć dziecka? Ja się chyba zapłacę jak to nie będzie chlopak
Kaamilaaa
To zalezy, czasami już na prenatalnych jak lekarz ma dobry sprzet i dzidzia współpracuje[emoji6] ale okolo 20tc juz powinno byc widac [emoji6]A kiedy tak mniej więcej widać płeć dziecka? Ja się chyba zapłacę jak to nie będzie chlopak
Chociaz ja to znam takie przypadki gdzie przyszla mama dlugo myślała ze bedzie dziewczynka, częste usg (ze wzgledu na zagrozenie i lezenie w szpitalu) to potwierdzalo a tu niespodzianka po porodzie [emoji14]
Ja bym tego tak nie uogolniala [emoji14] znam dziewczynki od malego duzo bardziej niegrzeczne niz np moj mlody [emoji14]No co ty.. dziewczynki są super. A do tego grzeczniejsze
reklama
Ilma
No co ty.. dziewczynki są super. A do tego grzeczniejsze
My z mężem od zawsze chcieliśmy chłopca, ja to w ogóle za dziećmi nie przepadam, a już dziewczynki to jakoś się nie odnajduję. U mnie jeśli się wszystko dobrze skończy to będzie jedyne dziecko niestety. Już Wam pisałam w powitaniach, że jestem po 2 operacjach kręgosłupa, implantach i stelażu. Żyję normalnie, pracuję, uprawiam sport, biegam, ale niestety dwie ciąże mnie zbyt obciążą. Dlatego bardzo mi zależy na chłopczyku.