reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witajcie dziewczyny. Ja się czuję mega zmęczona, wczoraj wziełam w pracy uż i caly dzień leżała. W cigu dnia zasnelam 3 razy. Jedyne co zrobilam to obiad pierwszy od dłuższego czasu. Odrzuca mnie od mięsa surowego, no nie mogę na nie patrzeć, a co dopiero przygotować. Jak na poczatku piłam kawe tak teraz fujjjj. Mąż sie nabija ze mnie, że pożytku ze mnie nie ma.

reklama
@Ja-ga i @paulinka32 Witajcie dziewczyny :)
Dziewczyny jaki miałam wczoraj atak :D mój mąż zrobił sobie kaszankę smażoną. Jesuu jak mi to śmierdziało padliną dosłownie jakby się zaczął jakiś zwierz w kuchni rozkładać nie mogłam oddychać, aż się popłakałam no horror dosłownie:D aż dziwne bo normalnie kiedyś jadłam kaszankę i wg mięso normalnie jem teraz w ciąży, odrzuca mnie tylko od słodkiego. Także by by kaszanko chyba nawet lepiej nie jeść w ciąży.
A tak na marginesie przebieram już nogami do pierwszej wizyty we wtorek , no i zaczęłam się martwić czy badania ogarnę w miarę szybko, bo zaraz prenatalne będę roibć:confused2:..
Hahahaha, dziewczyny, to mój K ostatnio otworzył czipsy serowe (ja tego nie zauważyłam) i poprosiłam go żeby zmienił skarpetki [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Witam przyszłe mamy
Dołączam po raz drugi do czerwcowych mam, moja 16-sto miesięczna córeczka jest z czerwca i teraz termin też mam na czerwiec plus ja i mąż te czerwcowi :-) Dziewczyny jak sobie radzicie ze zmęczeniem? chodzę mega śpiąca bo córka nie przespała jeszcze ani jednej nocy plus w dzień czasem wymaga noszenia (jeszcze nie chodzi) a ja jestem tak zmęczona jak nigdy :-(

hej hej hej czołem cześć !!!!!!
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam

krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych ;) 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ;)))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ;)))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ;)))))
mega radocha ;)) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek ;))) ha ha

niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -

termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ;)))
witamy! niezla gromadka bedzie:D

Witam przyszłe mamy
Dołączam po raz drugi do czerwcowych mam, moja 16-sto miesięczna córeczka jest z czerwca i teraz termin też mam na czerwiec plus ja i mąż te czerwcowi :-) Dziewczyny jak sobie radzicie ze zmęczeniem? chodzę mega śpiąca bo córka nie przespała jeszcze ani jednej nocy plus w dzień czasem wymaga noszenia (jeszcze nie chodzi) a ja jestem tak zmęczona jak nigdy :-(
Glowa do góry dasz rade .mnie odrzuca od kawy ale zmuszam sie do jej picia bo nie dałabym rady bez niej funkcjonować. Ja zaszlam z trzecim synkiem w ciaze jak drugi mial 3 miesiące . Nie było łatwo ale dalam rade . U Ciebie 2 lata bedzie różnicy swietny odstęp .

No to ja poczatkowe zakupy mam z głowy [emoji23] na zdjęciach to mniej niz połowa z tego co jeszcze lezy w szafie [emoji23][emoji1]

Nie wiem jak was ale mnie zawsze rozczulaja te malusie czapeczki [emoji23][emoji23]
IMG_20181025_122811.jpg
IMG_20181025_122805.jpg
IMG_20181025_122859.jpg
1540463576711.jpg

Załączniki

• IMG_20181025_122811.jpg
    IMG_20181025_122811.jpg
    78,8 KB · Wyświetleń: 253
  • IMG_20181025_122805.jpg
    IMG_20181025_122805.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 254
  • IMG_20181025_122859.jpg
    IMG_20181025_122859.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 239
  • 1540463576711.jpg
    1540463576711.jpg
    465,7 KB · Wyświetleń: 252
No to ja poczatkowe zakupy mam z głowy [emoji23] na zdjęciach to mniej niz połowa z tego co jeszcze lezy w szafie [emoji23][emoji1]

Nie wiem jak was ale mnie zawsze rozczulaja te malusie czapeczki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 910642Zobacz załącznik 910643Zobacz załącznik 910644Zobacz załącznik 910645
Sam widok mnie rozbraja [emoji7] dla mnie to wszystko takie nowe i nieznane.... czasem mam przypływ euforii, a czasem czuje takie przytłoczenie tematem, choć wiem, że to wszystko jest wielkim szczęściem..

Nie wiem jak was ale mnie zawsze rozczulaja te malusie czapeczki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 910642Zobacz załącznik 910643Zobacz załącznik 910644Zobacz załącznik 910645

Rozczulają, oj rozczulają. Ja ubranka po dzieciach rozdalam (tzn głównie te do rozm 68, bo większe mam gdzieś u mamy na strychu...750km ode mnie;-) )...więc nie mogę sobie przeglądać szafy. Ale jak widzę w sklepach te maleńkie ciuszki to aż mnie skręca żeby już kupować ;-) Znając życie już niedługo zacznę powoli gromadzić ;-) Póki co unisex ;-) Chociaż intuicyjnie z mężem obstawiamy córkę (ale smakowo i mdlosciowo czuję się tak jak w poprzedniej ciąży z synem, więc kto wie co w brzuchu piszczy).

reklama
Do góry