No widzisz czyli nie ma reguły hehePierwsza była córcia, więc ja w te przesądy nie wierzę. Szanse są 50% [emoji39]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Wstać bardzo wczesnie rano i jechać ubrana w cokolwiek, bez makijażu tak, żeby mieć to z glowy jak najszybciej [emoji39]Witajcie ja jutro mam mieć krew pobrana i pomijając już strach to mam problem... Nie bardzo wiem jak wytrzymam tą godzinę bez jedzenia ja teraz od razu muszę coś zjeść z rana bo zaraz mną rzuca chce jutro zbadać glukoze więc tym bardziej nie powinnam niczego jeść, może macie jakieś pomysły jak to przetrwać
Ja tak zrobiłam, krew miałam pobieraną chwilę po 7 rano, nie zdążyłam porządnie zgłodnieć i się zle poczuć [emoji6]
Silje1008
Ja tez mam problem z cerą codziennie budzę się z wypryskami i też nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić, do tej pory nie miałam takich problemów
No właśnie ja tez nie(( teraz mam jakiś wysyp na polikach, już nie wiem co z tym robic
Silje1008
Hej kobietki co brałyście w ciąży na ból gardła i zatkany nos?
Przyjaciółka bierze nasivin taki dla niemowląt, może warto sprawdzić?
WitamyChciałam się przywitać i do Was dołączyć. To moja trzecia ciąża...dziś 6t2d. Trochę nerwowy początek ciąży-plamienia, szybka wizyta u lekarza, badanie przyrostu bety, dużo płaczu i nerwów...ale ostatecznie wszystko jest ok..chociaż strach z tyłu głowy mam nadal i nieustannie z nim walczę.
Jutro mam wizytę..więc już dziś skręca mnie w żołądku ;-)
Z objawów: okropne, 24h na dobę mdłości. Ciężko mi funkcjonować przy dwójce dzieci, a każde wyjście z domu to nie lada wyzwanie. Do tego ból głowy i zmęczenie. W poprzednich ciążach miałam identycznie, po 12tyg było znacznie łatwiej...i tej myśli się trzymam.
P.s podczytuje Was od 2tyg...ale wciąż jakoś zwlekałam z założeniem konta.
O ciąży póki co wie tylko mąż...no i Wy ;-)
Silje1008
Chciałam się przywitać i do Was dołączyć. To moja trzecia ciąża...dziś 6t2d. Trochę nerwowy początek ciąży-plamienia, szybka wizyta u lekarza, badanie przyrostu bety, dużo płaczu i nerwów...ale ostatecznie wszystko jest ok..chociaż strach z tyłu głowy mam nadal i nieustannie z nim walczę.
Jutro mam wizytę..więc już dziś skręca mnie w żołądku ;-)
Z objawów: okropne, 24h na dobę mdłości. Ciężko mi funkcjonować przy dwójce dzieci, a każde wyjście z domu to nie lada wyzwanie. Do tego ból głowy i zmęczenie. W poprzednich ciążach miałam identycznie, po 12tyg było znacznie łatwiej...i tej myśli się trzymam.
P.s podczytuje Was od 2tyg...ale wciąż jakoś zwlekałam z założeniem konta.
O ciąży póki co wie tylko mąż...no i Wy ;-)
Cześć
Anolik
Siódmy leci. O kurczę już zaraz 8 zaczynam [emoji3] ale to szybko uciekaA który to już tydzień?
Ja póki co też bez objawowo, czasem coś w brzuszku zaboli i senna jestem, ale równie dobrze senność zrzuciłabym na pogodę (gdybym czasem o ciąży nie wiedziała [emoji39])
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Wlasnie wrocilam od lekarza. Moj groszek ma juz 14,5 mm
paulinka32
Początkująca w BB
hej hej hej czołem cześć !!!!!!
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam
krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ))))
mega radocha ) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek )) ha ha
niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -
termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ))
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam
krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ))))
mega radocha ) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek )) ha ha
niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -
termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ))
reklama
Kaamilaaa
Duza dzidzia juz [emoji173] który tc ?Wlasnie wrocilam od lekarza. Moj groszek ma juz 14,5 mm