reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

hej hej hej czołem cześć !!!!!!
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam

krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych ;) 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ;)))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ;)))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ;)))))
mega radocha ;)) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek ;))) ha ha

niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -

termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ;)))
Witaj. Życzę Ci dla odmiany córeczki i zdrowej ciąży! [emoji6] też mam nadzieję, że wszystkie tu dotrwam do czerwca i będziemy się wzajemnie wspierać [emoji3][emoji3]

reklama
@Ja-ga i @paulinka32 Witajcie dziewczyny :)
Dziewczyny jaki miałam wczoraj atak :D mój mąż zrobił sobie kaszankę smażoną. Jesuu jak mi to śmierdziało padliną dosłownie jakby się zaczął jakiś zwierz w kuchni rozkładać nie mogłam oddychać, aż się popłakałam no horror dosłownie:D aż dziwne bo normalnie kiedyś jadłam kaszankę i wg mięso normalnie jem teraz w ciąży, odrzuca mnie tylko od słodkiego. Także by by kaszanko chyba nawet lepiej nie jeść w ciąży.
A tak na marginesie przebieram już nogami do pierwszej wizyty we wtorek , no i zaczęłam się martwić czy badania ogarnę w miarę szybko, bo zaraz prenatalne będę roibć:confused2:..

@Ja-ga i @paulinka32 Witajcie dziewczyny :)
Dziewczyny jaki miałam wczoraj atak :D mój mąż zrobił sobie kaszankę smażoną. Jesuu jak mi to śmierdziało padliną dosłownie jakby się zaczął jakiś zwierz w kuchni rozkładać nie mogłam oddychać, aż się popłakałam no horror dosłownie:D aż dziwne bo normalnie kiedyś jadłam kaszankę i wg mięso normalnie jem teraz w ciąży, odrzuca mnie tylko od słodkiego. Także by by kaszanko chyba nawet lepiej nie jeść w ciąży.
A tak na marginesie przebieram już nogami do pierwszej wizyty we wtorek , no i zaczęłam się martwić czy badania ogarnę w miarę szybko, bo zaraz prenatalne będę roibć:confused2:..

Haha . To mąz na kaszankę Tyyylko do sąsiadki [emoji16][emoji16][emoji23][emoji3]
Mnie dzis czosnek wywalił z kuchni . I teraz mam mega ochote na chińskie jedzenie [emoji16][emoji3] oby do drugiego trymestru .

@Ilma haha...mnie odrzuca od kaszy jaglanej z bakaliami i owsianki. A do tej pory często robiłam sobie i dzieciom takie śniadania ;-) Dziś zrobiłam owsiankę z bananami i stwierdziłam, że pachnie i smakuje jak mydło :-D Na szczęście wg dzieci była normalna ;-)

Jak sobie pomyślę że do czerwca jeszcze tyyyyle czasu... Nigdy nie lubiłam czekać [emoji39] ale mam nadzieję, że to będzie przyjemne czekanie [emoji7] co raz więcej nas czerwcowek.
A może jest któraś z Was z okolic Leszna? Chętnie spotkałbym się przy herbatce [emoji6]

Jak sobie pomyślę że do czerwca jeszcze tyyyyle czasu... Nigdy nie lubiłam czekać [emoji39] ale mam nadzieję, że to będzie przyjemne czekanie [emoji7] co raz więcej nas czerwcowek.
A może jest któraś z Was z okolic Leszna? Chętnie spotkałbym się przy herbatce [emoji6]
Czas zleci ani sie nie obejrzysz [emoji1] ja dopiero co robilam test a tu juz 9tc [emoji1]

Ide obejrzec ubranka ktore mam w szafie [emoji1]

Mi nic nie smakuje jak przed ciaza. Nawet ulubione potrawy tak jakby wyplowialy. Jem, zeby jesc, ale malo co mi smakuje. A na mysl o jakiejkolwiek wedlinie od razu mi sie cofa.;)

reklama
hej hej hej czołem cześć !!!!!!
jestem i ja !!!!
witam wszystkie - wczoraj spać nie mogłam trafiłam na to forum i normalnie lektura mnie tak wciągła że 2h czytałam i Was poznawałam

krótko o mnie
mam 32 lata - mam 3 synków z tym że już że tak powiem odchowanych ;) 11 8 i 7 lat - myślałam że to koniec aż tu nagle niespodziewanie 2 kreseczki zobaczyłam tydzień temu ;)))
qrcze jaka niespodzianka się nam trafiła ;)))
mega szczęście !!!!! ciąża w dojrzałym wieku to dla mnie nowość i przeżywam ją całkiem inaczej - dojrzalej niż poprzednie ;)))))
mega radocha ;)) chociaż wszystko było już poukładane - wakacje podróże praca dom - wszystko przemyślane inne plany na przyszłość a tu mega niespodzianka
w najdalszym zakątku moich myśli jest córeczka - ale i tak wiem że będzie kolejny synek ;))) ha ha

niestety od niedzieli troszkę plamię - biorę duphaston 3* dziennie i clexane codziennie zastrzyk - za sobą mam 2 poronienia 10 lat temu - mam nadzieję że moje maleństwo 6 mm nie dołączy do grona aniołków -

termin mam na 23 czerwca
jescze raz wszystkie witam i trzymajcie kciuki bym Wam towarzyszyła te 8 mc ;)))
Witaj w naszym gronie.
Ładna masz gromadke w domu, a co do płci to nigdy nie mów nigdy. Mam kolege w pracy, ktory ma 3 synów a lutem urodzi mu sie córeczka. Z kolei moja koleżanka ma 3 córki a za 2 tygodnie urodzi synka. Więc wszystko może sie zdarzyć:)

Do góry