reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny umrę że strachu... Zaczęłam wymiotować wieczorem.. Ale co tylko zjem wypije zaraz zwracam.. Chyba w ciąży nie powinno tak być.. A w 1 ciąży tak się zaczęły moje problemy ale to byl 6-7msc :(
Moze tak byc, ale jak bedzie trwalo za dlugo to lepiej zglosic lekarzowi... ja w pierwszej ciazy do 10tc mialam takie dni ze nawet po wodzie wymioty wiec to normalne

reklama
ja juz w pracy ale mam mega do tylka humor....mam tak okropne wzdęcia przez luteine....jest mi mega ciezko na zoladku zwlaszcza jak siedze a ja mam prace biurowa 8h

Ja też mam problem czy powiedzieć teraz czy poczekać , z tym że ja pracuje na nocki ( od 2 w nocy do 10) I jest nas tylko 2. Była trzecia ale poszła na macierzyński :) koleżanka z ktorą pracuje idzie od 05.11 na 3 tygodnie urlopu, watpie ze w ciagu 2 tygodni znajda kogos na zastepstwo.
Według prawa w ogóle nie powinnaś pracować w tych godzinach ...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry. Ja tez od 5 na nogach. Siedzę już w pracy, ale coś czuję, że dzisiaj będzie ciężko bo czuje sie fatalnie. Od rana mam mega mdłości, ale nie wymiotuje tylko caly czas mnie mdli. Nie pamietam żebym w poprzednich ciazach tak miała. To jest straszne :(

Do góry