reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Cooo? Naprawdę taki brzuch to Twoje drugie dziecko? Ja jestem jak decha nadal.
3 ciaza. Jedna donoszona.
Zaskoczona2013
No to szybko ci wybija brzucho [emoji1] ja w pierwszej ciąży tak brzych jak tu masz w 13tc mialam okolo 18/20tc[emoji1]
W pierwszej ciąży nic nie było widać. W drugiej i trzeciej jak na załączonych obrazkach. Wzdęć nie mam o dziwo i nigdy w ciąży nie miałam. Z wypróżnieniem tez bez problemu. Trochę wymiotuje, jem mało wiec to typowo już się robi domek lokatora
Woow niezły brzusio [emoji7] ciekawa jestem jak to będzie u mnie... To moja pierwsza ciąża więc mogę spodziewać się wszystkiego [emoji6]W pierwszej ciąży nic nie było widać. W drugiej i trzeciej jak na załączonych obrazkach. Wzdęć nie mam o dziwo i nigdy w ciąży nie miałam. Z wypróżnieniem tez bez problemu. Trochę wymiotuje, jem mało wiec to typowo już się robi domek lokatora
Grabcia123
W pierwszej ciąży brzusio miałam dopiero koło 30tc..ale i tak się nim nie nacieszylam bo miałam słaby kontak z rzeczywistością... Teraz zobaczymy
Zobacz załącznik 910460
Teraz to nawet jak bym chciała to już świata nie oszukam. Brzuszek się pojawił i nie chce się schować. Dzisiaj zaczynam 9 tydzień
Super
Pianistka1991
Ale macie brzuszki ładne ! [emoji7] [emoji28]
Patrzcie, u mnie też widać, jedno zdjęcie sprzed 2 tygodni, drugie z dzisiaj, co za szok [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Patrzcie, u mnie też widać, jedno zdjęcie sprzed 2 tygodni, drugie z dzisiaj, co za szok [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Załączniki
Zaskoczona2013
Ale macie brzuszki ładne ! [emoji7] [emoji28]
Patrzcie, u mnie też widać, jedno zdjęcie sprzed 2 tygodni, drugie z dzisiaj, co za szok [emoji28] [emoji28] [emoji28] Zobacz załącznik 910483Zobacz załącznik 910484
Kochana no ja tam widze mikro różnice ale powiem wam ze dla mnie to jest męczące. W nic się już nie mieszczę
Silje1008
Ja też mam problem czy powiedzieć teraz czy poczekać , z tym że ja pracuje na nocki ( od 2 w nocy do 10) I jest nas tylko 2. Była trzecia ale poszła na macierzyński koleżanka z ktorą pracuje idzie od 05.11 na 3 tygodnie urlopu, watpie ze w ciagu 2 tygodni znajda kogos na zastepstwo.
No ale na noce nie powinnismy pracować. Powiedz lepiej bo nie ma sensu przedłużać momentu aż kogoś znajda
reklama
Piękny ale podobno w drugiej ciąży szybciej brzuchol rośnie znajoma też 9 tydz. I brzusio sporyZobacz załącznik 910460
Teraz to nawet jak bym chciała to już świata nie oszukam. Brzuszek się pojawił i nie chce się schować. Dzisiaj zaczynam 9 tydzień