reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No to szybko ci wybija brzucho [emoji1] ja w pierwszej ciąży tak brzych jak tu masz w 13tc mialam okolo 18/20tc[emoji1]

W pierwszej ciąży nic nie było widać. W drugiej i trzeciej jak na załączonych obrazkach. Wzdęć nie mam o dziwo i nigdy w ciąży nie miałam. Z wypróżnieniem tez bez problemu. Trochę wymiotuje, jem mało wiec to typowo już się robi domek lokatora :D

W pierwszej ciąży nic nie było widać. W drugiej i trzeciej jak na załączonych obrazkach. Wzdęć nie mam o dziwo i nigdy w ciąży nie miałam. Z wypróżnieniem tez bez problemu. Trochę wymiotuje, jem mało wiec to typowo już się robi domek lokatora :D
Woow niezły brzusio [emoji7] ciekawa jestem jak to będzie u mnie... To moja pierwsza ciąża więc mogę spodziewać się wszystkiego [emoji6]

W pierwszej ciąży brzusio miałam dopiero koło 30tc..ale i tak się nim nie nacieszylam bo miałam słaby kontak z rzeczywistością... Teraz zobaczymy :)

Ale macie brzuszki ładne ! [emoji7] [emoji28]

Patrzcie, u mnie też widać, jedno zdjęcie sprzed 2 tygodni, drugie z dzisiaj, co za szok [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Screenshot_20181024-202727_Gallery.jpg
Screenshot_20181024-203031_Gallery.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181024-202727_Gallery.jpg
    Screenshot_20181024-202727_Gallery.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 327
  • Screenshot_20181024-203031_Gallery.jpg
    Screenshot_20181024-203031_Gallery.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 316
Ja też mam problem czy powiedzieć teraz czy poczekać , z tym że ja pracuje na nocki ( od 2 w nocy do 10) I jest nas tylko 2. Była trzecia ale poszła na macierzyński :) koleżanka z ktorą pracuje idzie od 05.11 na 3 tygodnie urlopu, watpie ze w ciagu 2 tygodni znajda kogos na zastepstwo.

No ale na noce nie powinnismy pracować. Powiedz lepiej bo nie ma sensu przedłużać momentu aż kogoś znajda

reklama
Do góry