reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam moje dzielne cudowne dziewczyny. Piekne usg i wiadomosci.
@Kaamilaaa tule mocno i az lezka ze szczescia mi sie zakrecila jak czytalam twoje posty pelne radosci[emoji8]
@Grabcia123 super ze wszyatko ok. Fasolka niech rosnie nam duza i zdrowa. @Madelaine701 ciesze sie razem z Toba. Wkoncu odetchniesz z ulgą. Piekna dzidzia piekne zdj usg. Tule was mocno. Z rana przy kawie nie moglam czytac piekniejszych wiadomości.
Ja dzisiaj do pracy ide moje drogie tylko na 4 godz wiec raduje mi sie dusza hehehe. Pozniej najmlodsza odbieram i jedziemy na zakupy a pozniej mam zamiar kupic ciacho i lezec i nic nie robic. A co kurde wciazy jestem to moge hahahahhaah.
Czy ktoras dzisiaj wizytuje?

reklama
Szarlottka a który tydzień ?
Mnie wczoraj dopadły tak naprawdę I to tylko z rana wieczorem już jest ok..ale ciesz się dopóki nie ma.. :) nic przyjemnego

@Ces [emoji8][emoji8][emoji8]dziekuje kochana, teraz jestem wreszcie spokojniejsza, widocznie ten dlugi czas staran gdzie musiałam tyle naczekac sie na dzidzie ona mi rekompensuje teraz bezobjawowa ciaza [emoji7]

@Szarlottka a ktory u Ciebie tc ? U mnie na poczatku 7 dwa razy przydarzylo sie przytulanie z porcelana a tak to nic, nie mam zadnych objawów [emoji6]

No dobra glodna jestem okropnie bo ostatnio jadlam wczoraj w południe... ale nie moge wstać bo moje dziecko spi mi na ręce..jak sie rusze to sie obudzi.. no i mam problem [emoji57]

I ja się melduję. Też już w pracy...
Wczorajsze chorobowe powinnam przedłużyć, wczoraj okropnie się czułam, też nie jadłam nic od wczorajszego południa, strasznie bolą mnie jelita i żołądek [emoji20]
Do tego dr wypisał mi zwolnienie 80% (bo się zapomniał) i twierdzi, że nie ma możliwości poprawy. Dzwoniłam do ZUS u, powinien wycofac i napisac nowe, ale ja nie umiem kopać się z mądrzejszym...

wstawiam zdjęcie :) robiłam po 5 rano więc nie do końca wyrażne :p

Załączniki

• 20181023_060103.jpg
    20181023_060103.jpg
    698,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Generalnie czuje sie tak, ze gdybym tej ciazy nie planowala i nie wsluchiwala sie w organizm, nie liczyla na kalendarzu kiedy powinnam dostac okres itd. to bym nie zauwazyla, ze jestem w ciazy ;)

Do góry