reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Laski Wam też tak zimno wieczorami? Od paru dni zauważyłam, że ciało mam gorące a strasznie mi zimno. W domu mam ciepło :p
Ja zamarzam co wieczór, chyba ze zmęczenia.
W poprzedniej ciąży miałam badany to było wszystko ok
No to może jednorazowo tak. Jeśli będzie nawracać to powiedz lekarzowi o tym.

A ja lecę na test glukozowy, bo miałam podejrzanie wysoką glukozę w ostatnim badaniu. To jest najgorsze badanie w całej ciąży a mnie się trafiło, że będę je mieć dwa razy :)
Bardzo wcześnie ten test. Ja będę miała pierwszy ok 20tc

A i jeszcze żeby było śmieszniej jadę z takim odrostem, że aż wstyd. Farbujecie włosy? Kupiłam w aptece farbę ziołową, a i tak się bałam farbować[emoji12]
Robię hennę zawsze, więc spoko :)

Ja stoję właśnie w kolejce w laboratorium i czekam na piersze badania laboratoryjne. W tym obciążenie glukoza, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Jest tak ogromna kolejka, ze ciężko na głodniaka będzie wytrzymać tyle czasu :))
Powodzenia! Mnie to czeka ale dużo później.

W ogóle dziś chyba pierwszy raz od dwóch tygodni nie jest mi niedobrze :D zjadłam duże śniadanie i lunch :)

Już się denerwuje przed jutrzejszym badaniem :p

Ja zamarzam co wieczór, chyba ze zmęczenia.

No to może jednorazowo tak. Jeśli będzie nawracać to powiedz lekarzowi o tym.

Bardzo wcześnie ten test. Ja będę miała pierwszy ok 20tc

Robię hennę zawsze, więc spoko :)

Powodzenia! Mnie to czeka ale dużo później.

W ogóle dziś chyba pierwszy raz od dwóch tygodni nie jest mi niedobrze :D zjadłam duże śniadanie i lunch :)

Już się denerwuje przed jutrzejszym badaniem :p
Ja nie mogę się doczekać poniedziałku, pewnie w nocy już nie będę mogła spać... Napewno wszystko będzie u nas dobrze :) trzymam kciuki:)

Czesc dziewczyny. Przypadkiem tu trafilam i mozliwe ze zostane ;)
A wiec mam 3dzieci (13,10 i 1) no i teraz 7tydz. Do lekarza za 2tyg.
Boje sie jak cholera jak sobie poradze i wogole wszystko mnie przerasta.
Czy są tu mamy z czworka dzieci?

Witaj! Będziesz miała fajną gromadkę [emoji7] ja mam prawie 7-letnią córcię. To moja druga ciąża [emoji4]

To moja pierwsza ciaza, ale dziecko juz mam - wlasnie siedzi obok mnie i gra na konsoli, 182 cm wzrostu, broda i nosi obraczke :D

Witaj [emoji257] bedziesz miala wesoło z taka gromadka [emoji5][emoji173]
Ja mam juz jedno dziecko, teraz bedzie drugie (no chyba ze sie tz przypuszczenia o blizniakach lub trojaczkach sprawdza [emoji23])
Wesolo z taka gromadka jest, moja siostra taka ma to wiem [emoji854]

reklama
Do góry