reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wyniki już odebrane:) , cukrzycy na szczęście nie ma:). Pozostałe wyniki tez w normie:) zgubiłam tylko kartkę ze skierowaniem i nie pamiętałam czy cytomagalie mam robić skoro w pierwszej ciąży już wyniki świadczyły o przebytej chorobie. Muszę znaleźć to skierowanie:) A wy jak myślicie?

Dziekuje :) i kolejna teoria u mnie co do dziewczynki się potwierdza. W ciąży z młoda byłam orłem edukacyjnym xD w drugiej ciąży nawet miałam problem żeby ogarnąć najprostsze rzeczy a był to chłopiec. Wiec teraz tez stawiam na dziewczynę :D

Dziewczyny powiedzcie mi, też macie takie wzdęcia? Mi aż wstyd w opiętej bluzkę chodzić
20181020_191607.jpg

Załączniki

• 20181020_191607.jpg
    20181020_191607.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Do góry