reklama
Nataśka
Fanka BB :)
gratulujeHuraaaa! Egzamin zaliczony na 4+ wracam do domu relaksować się dalej a wieczorem po młoda
Brawo gratulujęHuraaaa! Egzamin zaliczony na 4+ wracam do domu relaksować się dalej a wieczorem po młoda
Silje1008
Wyniki już odebrane , cukrzycy na szczęście nie ma. Pozostałe wyniki tez w normie zgubiłam tylko kartkę ze skierowaniem i nie pamiętałam czy cytomagalie mam robić skoro w pierwszej ciąży już wyniki świadczyły o przebytej chorobie. Muszę znaleźć to skierowanie A wy jak myślicie?
Zaskoczona2013
Dziekuje i kolejna teoria u mnie co do dziewczynki się potwierdza. W ciąży z młoda byłam orłem edukacyjnym xD w drugiej ciąży nawet miałam problem żeby ogarnąć najprostsze rzeczy a był to chłopiec. Wiec teraz tez stawiam na dziewczynę
Tak. Właśnie taki brzuch wzdety mam od kilku dni :/Dziewczyny powiedzcie mi, też macie takie wzdęcia? Mi aż wstyd w opiętej bluzkę chodzićZobacz załącznik 909413
Nat Bluebell
Miewam, ale nie codziennie. Poza tym zazwyczaj noszę luźne topy więc nie widać.
Silje1008
Dziewczyny powiedzcie mi, też macie takie wzdęcia? Mi aż wstyd w opiętej bluzkę chodzićZobacz załącznik 909413
Ja niestety tez się ze wzdęciami ostatnio mecze:///
reklama
adziorek
Witajcie Mamusie jestem marcowa mama 2017. Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki od rozm 62 i kilka fajnych dziecięcych gadżetów ubranka głównie firmy Carter’s kupione w Stanach i noszone tylko przez jedno dziecko
Zapraszam na moja grupę na fb Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Pozdrawiam
Zapraszam na moja grupę na fb Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Pozdrawiam